Dünya Diana'nın yeğenine masalsı düğün

Diana'nın yeğenine masalsı düğün

Paylaş
Diana'nın yeğenine masalsı düğün

İngiliz Lady Diana'nın yeğeni Amelia Spencer (30), 13 yıldır birlikte olduğu Güney Afrikalı rugby antrenörü Greg Mallett (33) ile evlendi. Güney Afrika'da yapılan masalsı düğünde Spencer, teyzesi Diana'nın da çok sevdiği bir marka olan Versace tasarımı gelinlik giydi. Swarovski kristalleriyle bezeli, beş metre duvağı olan gelinliğin 2.5 ayda dikildiği öğrenildi.

Lady Amelia Spencer ile tam 14 yıldır sevgilisi olan Greg Mallet gösterişli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Cape Town yakınlarındaki La Cotte Çiftliği'nde gerçekleşen törene Spencer kardeşlerin anneleri Victoria Aitken de katıldı.

Haberin Devamı

Gelin Amelia, mutluluğunu Hello dergisine verdiği demeçte "Burada evlenmek benim için çok anlama geliyor" sözleriyle ifade etti.

Mutlu gelin, hayatını birleştirdiği Greg ile bu bölgede birlikte büyüdüklerini ve hayatlarının en mutlu anılarının merkezinde bu bölgenin yer aldığını söyledi. Düğünle birlikte buranın kendileri için daha da özel bir yer haline dönüştüğünü sözlerine ekledi. Damat Greg Mallett ise tam 14 yıldır Amelia'yı gelinlikle görmeyi hayal ettiğini saklamadı. (Hürriyet)