Dünya Düşman gibi koca

Düşman gibi koca

Paylaş
Düşman gibi koca

ABD'nin Teksas eyaletinde Mason Herring (39), 10 yıllık karısı ve iki çocuğunun annesi Catherine Herring'den (39) ayrılmak istedi.

Catherine, kısa süre önce kocasını bir iş arkadaşıyla müstehcen mesajlaşırken yakalamıştı. Mason'ı affetmişti. Bu sırada hamileydi. Mason bu bebeği istemediğini söylemişti. Ancak Teksas'ta kürtaj yasaları katı olduğundan aldırması çok zordu. Catherine kafasını toplaması için kocasına süre verdi. Bu sırada ilişkilerinin düzeldiğini sanıyordu. Kocası ona yemek hazırlıyordu.

Haberin Devamı

DEDEKTİF TUTTU

Bir gün kahvaltısını yatağına getirip ona su verdikten sonra kanaması başladı. Düşük tehlikesi geçirdi. Kocasının kendisini zehirlemesinden şüphelendi. Çünkü kocasının verdiği suyun rengi bulanıktı ve aceleyle içirmişti. Dedektif tuttu. Eve kamera konuldu. Şüphelerinde haklı çıktı. Evde düşük yapmak için kullanılan ilaçlardan bulundu. Kocasından davacı oldu. Mason hapse atıldı. Ayrıca üçüncü çocuğuyla görüşmesi de yasaklandı. Prematüre doğan çocuk, babasının yüzünden gelişimsel sorunlar yaşıyor.