Dünya Duvarında seri katillerin portreleri vardı... Cani kadın hakkında ürkütücü detaylar

Duvarında seri katillerin portreleri vardı... Cani kadın hakkında ürkütücü detaylar

Paylaş
Duvarında seri katillerin portreleri vardı... Cani kadın hakkında ürkütücü detaylar

Suç ve seri katil hayranı genç kadının işlediği cinayet, İngiltere'nin en çok konuşan konuları arasına girdi. Evinin duvarında Ted Bundy ve Jeffrey Dahmer gibi akılalmaz cinayetlere imza atan seri katillerin portrelerini bulunduran genç kadın hakkındaki ürkütücü detaylar ortaya çıktı.

Posta.com.tr | Erkek arkadaşını öldürmekten yargılanan 27 yaşındaki Shaye Groves'un arkadaşları, genç kadın hakkındaki iddialarıyla şaşkına uğrattı.

Haberin Devamı

Genç kadının arkadaşları, onun seri katillere takıntılı olduğunu ve Chucky adlı karakterden adeta büyülendiğini söyledi.
Shaye, yastığının altında sakladığı bıçak ile erkek arkadaşı Frankie Fitzgerald'ı uyurken boynundan bıçakladı. Bununla da kalmayıp erkek arkadaşını 22 kez bıçaklamaya devam etti.

Daha sonra arkadaşı Vikki Baitup'ı görüntülü aradı ve Frankie'nin vücudunu gösterirken gülüp "Onu öldürdüm" dedi. Daha sonra ise arkadaşına hiçbir şey söylememesi için yalvardı. Ancak arkadaşı polisi arayıp Shaye'yi ihbar etti.

Groves, Frankie'nin genç bir kızla mesajlaştığını öğrendiğini ve o uyurken bıçağı boynuna sapladığını iddia etti.

Shaye'nin seri katillerin portreleriyle dolu bir duvarı vardı ve gerçek suça karşı saplantılı hale gelmişti. Genç kadın bununla da kalmayıp sineme tarihinin kötü karakterleriyle süslenmiş hançer koleksiyonu edinmişti.

Haberin Devamı

MailOnline'a konuşan Shaye'nin eski bir okul arkadaşı, "Eskiden takılırdık. Shaye oldukça tuhaftı. Giyimi ve hoşlandığı şeyler farklıydı. Eski Chucky bebeklerini severdi. Gençken şimdikinden farklıydı. Hiç normal olmadı hep kalabalığın arasından sıyrılırdı" dedi.

Arkadaşı, Shaye'nin Lauren White adlı bir sınıf arkadaşı olduğunu ve ona Chucky lakabını taktığını söyleyerek "Lauren, Shaye ondan ne yapmasını isterse onu yapardı. Çok manipülatifti. Lauren'ın çok fazla arkadaşı yoktu. Sadece Shaye vardı" dedi.

YAKIN ARKADAŞINA ZORBALIK EDİYORDU

Lauren aracılığıyla bir gece kulübünde Shaye ile tanışan başka bir kadın,"Shaye, Lauren'a zorbalık eder ve ona bir şeyler yaptırırdı. Onunla kulüplere gidiyordum ve Shaye biraz tuhaftı" dedi.

Winchester Kraliyet Mahkemesi'nde cinayetten hüküm giyen Shaye, yargıcın kararını duyduğunda gülümsedi. 22 Şubat'ta en az 23 yıl olmak üzere ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.