Dünya En güzel kadından 10 milyon çalmış

En güzel kadından 10 milyon çalmış

Paylaş
En güzel kadından 10 milyon çalmış

1960’larda ‘dünyanın en güzel kadını’ olarak anılan İtalyan oyuncu Gina Lollobrigida’nın ocak ayında 95 yaşında ölmeden önce kendisinden 59 yaş küçük sevgilisi Andrea Piazzolla tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı. Gina Lollobrigida’nın ‘beynini yıkayarak’ 10 milyon Euro’luk mal varlığını zimmetine geçirmekten suçlu bulunan Andrea Piazzolla, 3 yıl hapis cezası aldı.

İtalyan aktris Gina Lollobrigida 1960’larda ‘dünyanın en güzel kadını’ olarak anılıyordu. Geçtiğimiz ocak ayında 95 yaşında hayatını kaybeden oyuncu, ömrünün son yıllarını 1998’de 21 yaşındayken şoförü olarak işe başlayan, 2013-2018 yılları arasında asistanı, sonradan da sevgilisi olan Andrea Piazzolla (36) ile geçirmişti. Gina Lollobrigida vasiyetinde mal varlığını oğlu Milko Skofic Jr. ve Andrea Piazzolla arasında paylaştırmıştı.

Haberin Devamı

SERVETTEKİ ‘KAYIP’

Milko Skofic Jr. vasiyetin açıklanmasının ardından Andrea Piazzolla’yı mal varlığından kendisine de pay vermesi için annesini manipüle etmekle suçlamıştı. İddiayı inceleyen yetkililer, oyuncunun servetinden 10 milyon Euro’nun (307.1 milyon lira) eksik olduğunu belirledi. Andrea Piazzolla’nın ünlü oyuncunun ‘beynini yıkayarak’ mal varlığını zimmetine geçirdiği ortaya çıktı. Andrea Piazzolli 3 yıl hapis cezası aldı. “Gina Lollobrigida’ya sevgiyle bakan tek kişi bendim” diyen Andrea Piazzolla ise karara itiraz edeceğini söyledi.

SAHTE EVLİLİK YAPMIŞTI

Gina Lollobrigida daha önce kendisinden 34 yaş küçük sevgilisi Javier Rigau (62) ile 20 yılı aşkın bir süre birlikte olmuştu. Çiftin evlenmeyi planladığı söyleniyordu. Fakat oyuncu 2007'de evliliği iptal etmişti. Javier Rigau ise 2010'da İspanya Barselona'da Gina Lollobrigida'nın bir benzerini kullanarak oyuncunun haberi olmadan onunla vekaleten evlenmişti. Gina Lollobrigida bu evliliği ancak 2013'te fark etti. Ancak oyuncu, Javier Rigau'ya 'ölümünden sonra mal varlığına konmak için sahtecilik yapmak' suçlamasıyla açtığı davayı kaybetti.

Haberin Devamı