Dünya Film senaryosu değil gerçek! Fişe taktığı hoparlör sonu oldu

Film senaryosu değil gerçek! Fişe taktığı hoparlör sonu oldu

Paylaş
Film senaryosu değil gerçek! Fişe taktığı hoparlör sonu oldu

Hindistanlı yeni evli Hemendra Merawi ve kardeşi Rajkumar, yeni eşinin eski sevgilisi tarafından hediye edilen ev sinema sistemi hoparlörünü takınca hayatlarını kaybetti. Şoke eden olayın arkasındaki isim ise herkesi şaşırttı.

Posta.com.tr | Hindistan’da yaşayan Hemendra Merawi, yeni evlenmişti. Merawi'nin eşi, evlenmeden önce 33 yaşındaki bir tamirci olan Sarju Markam ile romantik olarak ilişki içindeydi. Merawi eski sevgilisi ile evlenince Markam sinirlerine hakim olamadı ve iddiaya göre Merawi ve eşinden intikam almak için bir plan hazırladı.

Haberin Devamı

"ASLA MUTLU OLAMAYACAKSIN"

Markam, eski sevgilisine evlenmemesi için ikna etmeye çalışsa da başarısız oldu. Markam düğünden bir gün önce eski sevgilisini aradı ve "Evleniyorsun ama asla mutlu olmayacaksın" dedi. Ardından Merawi'yi tehdit etti.

Polis Lal Umed Singh yaptığı açıklamada, "Bir tartışma yaşandı. Merawi, nişanlısı ile konuştu ve sorun çözüldü" dedi. Bu kışkırtıcı aramaların ardından Markam bir bomba yapmak için planlar yaptı.

EVLİLİK HEDİYESİ OLARAK VERDİ

Markam, ev sinema sistemi içinde bombayı sakladı ve yeni çifte düğün hediyesi olarak paketleyip verdi. Polis, Markam'ın bir arkadaşı tarafından düğüne götürüldüğünü, oraya gizlice girdiğini ve kutuyu diğer hediyelerin altına gizlediğini söyledi.

Haberin Devamı

Düğünden birkaç gün sonra, Merawi ve kardeşi hoparlörü takıp açtı ve patlamayı tetikledi. Patlamanın etkisi, çatının uçmasına ve duvarların çökmesine yetecek kadar güçlüydü.

Merawi olay yerinde hayatını kaybetti ve kardeşi ise daha sonra hastanede hayata gözlerini yumdu. Patlama ayrıca biri çocuk dört kişiyi de yaraladı. Merawi'nin eşi o sırada ailesinin evindeydi.

İLİŞKİYİ BİTİRME SEBEBİ...

Merawi'nin eşi, hatta ayrılmadan önce Markam ile hareketli bir ilişkisi olduğunu söyledi. Markam'ın evli bir adam olduğu ve iki çocuğu olduğu söyleniyor ve Merawi'nin eşi gerçeği öğrendiğinde ilişkiyi bitirmek istedi.

Yetkililer, Markam'ın geçmişine daha derinlemesine baktıklarında onun önceden taş kırma tesisiinde çalıştığını ve bomba yapmayı bildiğini öğrendi. Bölgedeki yerel dükkanlar da Markam'ın yakın zamanda satın aldığı havai fişeklerden bahsederek, soruşturmacıların onun barut çekirdeği çıkardığını düşünmelerine neden oldu.

Markam, bu olayda suçlu olduğu şüphesiyle tutuklandı ve sonradan polise suçunu itiraf etti. Polis, Markam'ı Hindistan Patlayıcı Maddeler Yasası uyarınca cinayet, cinayet teşebbüsü ve diğer suçlar için suçladı.