Dünya Genç kadının acı sonu! Köpeği havladı diye...

Genç kadının acı sonu! Köpeği havladı diye...

Paylaş
Genç kadının acı sonu! Köpeği havladı diye...

Avustralya'da 24 yaşındaki genç kadın, köpeğini gezdirmek için sahile gitmişti. Ancak bir daha haber alınamadı. Ta ki cansız vücudu kumlara gömülü halde bulunana kadar. Yıllar önce işlenen cinayette yeni bir gelişme yaşandı.

Posta.com.tr | 2018 yılında, 24 yaşındaki eczacı Toyah Cordingley, Queensland'deki Wangetti sahilinde köpeğiyle yürüyüş yapmaya gitti. Ancak genç kadından bir daha haber alınamadı. Korkunç gerçek, ertesi gün onu sahilde aramaya giden babası tarafından keşfedildi.

Haberin Devamı

Toyah'nın cansız bedeni kuma gömülmüş, köpeği de yanına başı bir şekilde duruyordu.

POLİS BAŞINA ÖDÜL KOYDU

4 yıldır genç kadının katili bulunamıyordu. Polis bu nedenle Toyah'nın ölümünün dördüncü yılında katilin başına 567 bin sterlinlik para ödülü koydu ve uluslararası insan avı başlatılması için çağrıda bulundu. Polisin girişimi işe yaradı.

38 yaşındaki hemşire Rajwinder Singh, polisler tarafından baş şüpheli olarak teşhis edilmişti. Dedektiflere göre, Toyah'nın köpeğinin Singh'e havlaması sonrasında adam kadına saldırdı.

Singh'in eşiyle kavga ettikten sonra sahile gittiğine inanılıyor. Singh polislere, sahildeyken elinde meyve ve bıçak olduğunu söyledi.

SAATLER SONRA ÜLKEDEN AYRILDI

Aslen Hindistanlı olan Singh, Avustralya'da işlediği cinayetten saatler sonra işini, eşini ve üç çocuğunu orada bırakıp Hindistan'a kaçtı. Singh'in nerede olabileceğine dair ayrıntı ise polise doktor randevusu olduğuna dair bir ihbarın gelmesinden sonra netleşti.

Haberin Devamı

Rajwinder Singh, dün yapılan operasyonla Hindistan'da yakalandı. Katilin bulunmasının ardından Toyah'nın ailesi ve arkadaşları buruk bir sevinç yaşadı. Aile dostu Wayne Trimble, "Bunu uzun zamandır bekliyorduk" dedi.

Dava hakkında yoğun ve kapsamlı bir soruşturma yapıldığı, Singh'in son birkaç yılda yaptıklarının ayrıntılarının yavaş yavaş ortaya çıkacağı açıklandı.