Dünya Genç sevgilisiyle aşk çiftliğinde olan 78 yaşındaki milyonere şok baskın! Ortadan kayboldu

Genç sevgilisiyle aşk çiftliğinde olan 78 yaşındaki milyonere şok baskın! Ortadan kayboldu

Paylaş
Genç sevgilisiyle aşk çiftliğinde olan 78 yaşındaki milyonere şok baskın! Ortadan kayboldu

Genç sevgilisiyle Güney Amerika'da rüya gibi bir tatil yapan 78 yaşındaki milyoner, bir anda baskına uğradı.

78 yaşındaki Colin Armstrong'un Cumartesi günü erken saatlerde Ekvador'un Baba kentindeki çiftliğinden kaçırıldı. Polis aynı zamanda Guayaqui şehrindeki İngiliz Konsolosluğu'nda Fahri Konsolos olan Armstrong'un ortadan kaybolmasını araştırıyor.

Haberin Devamı

Sevgilisi Katherine Paola Santos ile birlikte Rancho Rodeo Grande'den kaçırıldığı da gelen bilgiler arasında. Avukat Ricardo Vanegas, kadının kurtarıldığını ve polisin onunla kaçırma olayıyla ilgili görüştüğünü söyledi.

Sevgilisinin, artık silinmiş gibi görünen fotoğrafları sosyal medya hesabında sayısız kez paylaştığı görüldü. Buna göre çift bir karede, Mısır'daki piramitlerin önünde poz vermişti.

POLİS KILIĞINA GİRDİLER

Polis, Rancho Rodeo Grande'deki kaçırılma olayını yerel saatle sabah 02.45 civarında gerçekleştiğini düşünüyor. Saldırganların ikiliyi, daha sonra terk edilmiş halde bulunan Armstrong'un siyah aracıyla götürdüklerine inanılıyor.

Yerel medya, 15 kişilik baskıncıların kılık değiştirerek polis üniforması giydiğini yazdı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada dolaştığı ileri sürülen bir videoda baskın sırasında yaşananların kaydedildiği de gelen bilgiler arasında. Buna göre videoda, çiftliğe zorla girildiğine dair izler, kan lekeleri ve aranan odalar kayda alındı.

KIZI BİLGİ TALEBİNDE BULUNDU

İçeride çekim yapan bir kadın, yerdeki kırık tabakların ve başındaki yara için sargılı bir adamın yakın görüntülerini kaydetti.

Kadın görüntülerde daha sonra yatağı kanla kaplı yatak odalarından birine girdi ve şöyle dedi:

"Ona burada vurdular. Tanrım bu nedir?"

Armstrong'un kızı da öne çıkarak babasının ortadan kaybolmasıyla ilgili bilgi talebinde bulundu.

Diana Armstrong-Bruns İngiliz basınına şöyle söyledi:

"Bu kritik bir zaman, bizden kimseye bir şey söylemememiz istendi. Sadece babamı geri istiyoruz."

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Armstrong, Ekvador'da tarım ve sanayi malzemeleri üreten, dağıtan ve satan Agripac adlı büyük bir firmanın kurucusu. Yanı sıra, çocukluğunun da geçtiği ev olan Kuzey Yorkshire'daki Tupgill Park Estate'in de sahibi.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, İngiliz bir adamın Güney Amerika ülkesindeki yetkililerle temas halinde olduklarını açıkladı. Ancak kaçırılan adamın kimliğini veya olası suçun yerini ise teyit etmediler.

Ekvador polisi sözcüsü olayla ilgili şunları söyledi:

"Los Rios'ta bu sabahın erken saatlerinde bir işadamına karşı gerçekleştirilen bariz suç eyleminin ardından, uzman polis güçleri sahada operasyonel ve soruşturma çalışmalarını sürdürüyor."

Haberin Devamı