Dünya Hawaii semalarında gizemli görüntü: Elon Musk'ın işi olabilir

Hawaii semalarında gizemli görüntü: Elon Musk'ın işi olabilir

Paylaş
Hawaii semalarında gizemli görüntü: Elon Musk'ın işi olabilir

Hawaii semalarında ortaya çıkan gizemli görüntü, bir gözlemevi tarafından ortaya çıkarıldı. Spiral şeklindeki görüntünün nedeni kimilerine göre uzaylılar, kimilerine göreyse Elon Musk.

Posta.com.tr | 18 Ocak'ta Hawaii semalarında ortaya çıkan gizemli bir spiral bulut, gökbilimcileri meraklandırdı. Mauna Kea'daki bir gözlemevi tarafından tespit edilen görüntü, şekil değiştirmeden önce parlak bir gezgin yıldıza benziyordu. Subaru-Asahi STAR Kamerası'ndan alınan görüntülere göre, kendi çevresinde dönen spiral şeklindeki bulut ardından büyük bir damla şekline dönüştü. 

Haberin Devamı
Hawaii semalarında gizemli görüntü Hawaii semalarındaki gizemli görüntü, Subaru-Asahi STAR Kamerası tarafından keşfedildi. Gökyüzünde oluşan spiral deseninin nedeni kimilerine göre Elon Musk.

GÖRÜNTÜNÜN NEDENİ NE?

Peki gökyüzündeki bu görüntünün nedeni neydi?

Gece ortaya çıkan girdap görüntüsünün nedeni bir uzay gemisi ya da UFO değil. Astronomlara girdabın oluşmasının ardında milyarder Elon Musk var. 

Nadir görülen girdabın, Elon Musk'ın Space X şirkettinin fırlattığı uydularla bağlantılı olduğuna  inanılıyor. 
Hawaii'deki Mauna Kea Gözlemevi'nde bulunan Japonya Ulusal Astronomi Gözlemevi'nden yapılan açıklamada, göz kamaştırıcı fenomenin Space X uydusunun yörüngeye yerleştirme operasyonuyla ilgili olabilir.