Dünya Kararsızlığın bu kadarı! Tarihte tek: 3 kez cinsiyet değiştirdi

Kararsızlığın bu kadarı! Tarihte tek: 3 kez cinsiyet değiştirdi

Paylaş
Kararsızlığın bu kadarı! Tarihte tek: 3 kez cinsiyet değiştirdi

Sam Hashimi, dünyanın 3 kez cinsiyet değiştiren tek insanı! 1997’de 2 çocuğunun annesi olan eşinden boşandıktan sonra ameliyatla kadın oldu. Ancak kadın olarak saygı görmediği gerekçesiyle 2004’te yeniden erkek olmaya karar verdi. Yeniden yapılan penisinin işlevsiz olduğu gerekçesiyle 2017’de bir kez daha kadın oldu. Artık ‘kadın olarak’ mutluluğu bulduğunu söylüyor.

Irak'tan üniversite eğitimi görmek için gittiği İngiltere'ye yerleşen Sam Hashimi (62), Suudilere ait bir şirketin yatırım başkanı olarak servet kazanmıştı. İlk olarak adını 1989'da Sheffield United takımını satın alma girişiminin başarısız olmasıyla duyuran Sam Hashimi, 1997'de 2 çocuğunun annesiyle boşandıktan kısa süre sonra cinsiyet değiştirip kadın oldu ve Samantha Kane adını aldı. Ancak aradığı mutluluğu bulamadı.

Haberin Devamı

MUTSUZ OLMUŞTU

Sadece estetik operasyonlara 100 bin sterlin harcayan Samantha Kane, cinsel hayatının beklediği kadar iyi olmaması ve daha az saygı görmesi nedeniyle 7 yıl sonra 2004’te yeniden erkek olmaya karar verdi. Fakat 25 bin sterlinlik operasyonun ardından bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Vücut dokusundan üretilen penisin işlevsiz kalması sonucunda kendi deyimiyle ‘bir zamanlar olduğu adamın kötü bir taklidi’ haline gelen Sam Hashimi 2017’de bir kez daha bıçak altına yatarak yine kadın oldu.

‘PİŞMAN DEĞİLİM’

Samantha Kane “Açıkçası, erkek olmak her yönden daha kolay. Ama başka seçeneğim yok çünkü ben buyum. Kadın olduğum için pişman değilim. O günlere geri dönebilseydim yine aynısını yapardım. Benim hatam, tekrar erkek olmaya alışmaktı. Bir kadın olarak kalmalıydım. Erkek olmayı tekrar denedim ama başaramadım. Bu, bir plaj topunu suyun altına itmeye çalışmak gibi. Ne kadar çabalarsanız çabalayın plaj topu su yüzüne çıkmaya çalışır” dedi

Haberin Devamı