Dünya Kendi cinayetinde tanıklık yaptı! Genç kadının günlüğü, intihar etmediğini ortaya çıkardı

Kendi cinayetinde tanıklık yaptı! Genç kadının günlüğü, intihar etmediğini ortaya çıkardı

Paylaş
Kendi cinayetinde tanıklık yaptı! Genç kadının günlüğü, intihar etmediğini ortaya çıkardı

Kocası için sayısız fedakarlık yapan kadın, aldatıldığını öğrenince yıkıldı. Kocası intihar ettiği izlenimini verirken hesap etmediği bir detay kan donduran planı ortaya çıkardı.

ABD'nin Teksas eyaletinde kayıtlara geçen trajik olayda; genç bir annenin günlükleri, intihar etmediğini, gerçekte kendisini aldatan kocası tarafından yapılan şeytani planla hayattan koparıldığını ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

31 yaşındaki Maria Muñoz, kocası Joel Pellot kendisini ve iki küçük oğullarını terk ettiğinde kırık kalbiyle yalnız kalmıştı.

Genç kadın evlerinde polis tarafından ölü olarak bulunduğunda kocası, 'samimi bir konuşma' için geri döndüğünü ve eşinin aşırı dozda reçeteli ilaç aldığını ileri sürdü.

HESABA KATMAYI UNUTTUĞU DETAY

Korkunç gerçek ise çok farklıydı anestezi hemşiresi olan kocası, şeytani bir plan yapmıştı. Pahalı bir boşanmadan kaçınmak için çalıştığı hastaneden çaldığı zehirli ilaçları eşine enjekte etmişti.

Ancak kocasının hesaba katmadığı bir detay vardı, Maria'nın günlüğü ve cep telefonu kayıtları...

Maria kocasıyla Porto Riko'da genç bir hemşireyken tanışmıştı ve kocası kendisinden on bir yaş büyük, hırslı bir tıp öğrencisiydi.

Haberin Devamı

Milliyet.com.tr'deki habere göre, çift 2011 yılında evlendi ve kocasına aşklı bağlı olan genç kadın ona destek olmak için kariyerinden vazgeçti ve ikili Teksas sınırında yer alan bir kasabada yaşamaya başladı.

İHANETİN BİLETLERİNİ BULDU

2018'de, Maria'nın çiftin ikinci oğlunu doğurduğu sıralarda kocası, iş yerinde tanıştığı cerrahi hemşiresi Janet Arredondo adında bir kadınla ilişki yaşamaya başladı.

Maria ilişkiyi, kocasının sevgilisiyle planladığı Avrupa tatili için uçak biletini bulduğu sırada öğrendi ve aldatılmanın acısıyla yıkıldı.

Hatta Pellot, Maria'nın ölümünden beş ay kadar önce ailesiyle yaşamayı bırakarak sevgilisi Janet Arredondo'nun yanına taşındı.

Ölümünden günler önce olaylar patlama noktasına geldi. Maria kocasının sevgilisi Janet Arredondo'nun evinin önünde eşinin arabasını gördü.

Muñoz ve Pellot, büyük bir tartışma yaşadı. Pellot karısını bağırdı, küfürler etti ve ön cama yumruk atıp kırdı.

Ertesi sabah Muñoz, kocasına bir boşanma avukatı tutması konusunda mesaj attı kocası şöyle cevap verdi:

"Bunu minimum avukat müdahalesiyle yapabiliriz. Bu çok fazla para."

Daha sonra ise, ona 'samimi bir konuşmayla' tartışmadan görüşmek istediğini söyleyen bir e-posta gönderdi.

 ARKADAŞINA MESAJ ATTI: BENİM İÇİN DUA EDEBİLİR MİSİN?

 Yaşamak üzere olduğu trajediden habersiz olan Maria son buluşmalarına hazırlanırken gergindi. Arkadaşı Yazmin Martnez'e, "Benim için dua edebilir misin, bu gece konuşacağız" yazan bir mesaj yolladı.

Haberin Devamı

 Salı sabah erken saatlerde polise bir telefon geldi. Pellot, eşinin nefes almadığını ve reçeteli haplar almış olabileceğini söylüyordu.

Çiftin iki küçük oğlu yan odadaki yatak odalarında uyuyordu, güvenlik güçleri eve geldiğinde onu cerrahi önlükler giymiş ve artık ölmüş olan karısına kalp masajı yaparken buldular.

Pellot polislere, karısının 'çok depresif' olduğunu söyledi.
Daha sonra ifade için polis karakoluna götürüldü. Burada güvenlik kameraları onu yalnız kaldığı sırada; ağlarken, çığlık atarken ve mobilyaları iterken kaydetti.

Evde bulunan şırınga ve damar yolu ekipmanların kendisine ait olduğunu ancak bunların iş ekipmanlarının bir parçası olduğunu savundu.

KOLUNDAKİ İZ

Olay yerinde Maria'nın vücudunda hem adli tabip hem de soruşturmayı yapanları şaşırtan bir şey vardı, Maria'nın sağ kolunda küçük bir iz. Toksikoloji sonuçlarının çıkması dört ay sürdü. Bu süreçte Pellot, karısının cenazesine katıldı ve tabutunun başında gözyaşları döktü.
Dedektiflerin elinde Maria'nın günlükleri de vardı. Maria bir defasında, "Hayat çok adaletsiz, çok sevdiğim adam olan kocam bana çok fazla acı veriyor" diye yazmıştı.

Haberin Devamı

Bir başka yazısında ise, "Artık üzülmek istemiyorum, kalbimin acımasını istemiyorum, zihnimin işkence içinde olmasını istemiyorum" diyordu.

Günlükler de yanı sıra, sürekli evliliğinin kurtarılabileceğine dair umuttan bahsediliyordu.

Polis ayrıca Maria'nın arabasındaki öfkeli konuşma da dahil olmak üzere cep telefonu video kayıtlarını ele geçirdi.
Buna göre Maria bir noktada Pellot'a, "Benden yapmamı istediğin şey nedir, bu evlilikten beklentin ne?" diye soruyordu. "O kapıdan çıkarsan boşanacağız" diyerek uyardı kocasını. Pellot ise, kapıyı çarparak odadan çıkarak karşılık vermişti.

SUÇLU BULUNMASI BİR SAATTEN AZ SÜRDÜ

Adli tabip midesinde hiçbir hap kalıntısı bulamadı. Otopsi raporu, Maria'nın karışık ilaç zehirlenmesinden öldüğünü ortaya koydu. Bunların arasında yalnızca enjeksiyon yoluyla uygulanabilen Propofol'ün de olduğu, ameliyatlarda yaygın olarak kullanılan yedi ilaç bulunuyordu.

Haberin Devamı

 Arredondo polis tarafından sorguya çekildi ve Pellot'un hastaneden rutin olarak Propofol de dahil olmak üzere ilaç getirdiğini itiraf etti. Ayrıca Pellot'un karısının öldüğü gece ona enjeksiyon yaptığını itiraf ettiğini söyledi.

Polislere, "onu sakinleştirmek istedi, bu yüzden ilaç verdi" dedi.

Pellot tutuklandı ve mahkemede ona Narcan'ı verdiğini öne sürdü. Avukatı bunun bir 'kaza olduğunu söyleyerek müvekkilini savunmaya çalıştı. Ancak jürinin Pellot'u karısını öldürmekten suçlu bulması bir saatten bile az sürdü ve Pellot, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Savcı Marisela Jacaman, duruşmadaki en önemli tanığın Maria olduğunu kaydetti:

"Duygusal istismarı duydum, gördüm, bunun üzerinde çalıştım ama Maria'nın yaşadığı bazı şeylerle bağlantı kurana kadar hayatlarımızda ne kadar yaygın olduğunu hiç fark etmedim."