Dünya Kendini öldü gösterip kaçmıştı! Sapık, katıldığı programı birbirine kattı

Kendini öldü gösterip kaçmıştı! Sapık, katıldığı programı birbirine kattı

Paylaş
Kendini öldü gösterip kaçmıştı! Sapık, katıldığı programı birbirine kattı

Kendini ölü gibi gösterip İskoçya’ya kaçan ancak tecavüz suçundan aranan adam koronavirüs olup yoğun bakıma kaldırılınca oyunu bozulmuştu. Kendisinin o kişi olmadığını iddia eden sapık, ABD'de katıldığı televizyon programını birbirine kattı.

Posta.com.tr | 2021'de İskoçya’da yoğun bakımda COVID-19 tedavisi gören adamın ABD tarafından aranan Nicholas Rossi (35) olarak bilinen Nicholas Alahverdian olduğu ortaya çıktı. Ancak Rossi, uyandığında İskoç Arthur Knight olduğunu iddia ediyordu. Nitekim Rossi hakkında tecavüz ve cinsel istismar suçlamasıyla tutuklama kararı vardı. Yetkililere Rossi olmadığını kanıtlamak için aylardır verdiği hukuk mücadelesini kaybetti. 

Haberin Devamı

Dinlenen görgü tanıkları ve parmak izi incelemesinde Arthur Knight olmadığı kanıtlandı. Kendini ABD’de ölü göstermeye çalıştığı belirlenen Rossi’ye bu davada eşi Miranda Knight da şahitlik etti.

Knight, evlilik cüzdanı ve ehliyet belgelerini kanıt olarak gösterdi. Ancak adamın doğum belgesi hiçbir zaman ibraz edilemedi. Rossi, “Evlat edinildiğim için yok” diyordu. Ayrıca ABD’ye hayatı boyunca gitmediğini iddia etmişti. 

Dahası, Rossi olduğunun delili olarak gösterilen vücudundaki dövmelerin, komadayken kendisinden izinsiz yapıldığını bile öne sürmüştü. Zira, Interpol tarafından aranan Rossi’nin dövmelerini Glasgow’daki hastane yetkilileri tespit etmişti. 

Mahkemeye parmak izlerinin kurcalandığını ve hatta hastane personeli tarafından Alahverdian olduğunu iddia edebilmeleri için bilinçsizken kendisine dövme yapıldığını iddia etti.

Haberin Devamı

İLGİNÇ RÖPORTAJ

İskoç mahkemesince Alahverdian olduğuna karar verilmeden birkaç ay önce Rossi, ABD'de yayılanan NBC'nin Dateline programına katıldı. Programda İngiliz olduğunu ve adının Arthur Knight olduğunu söylerken sinirlendiği görülüyor. 

Programda Alahverdian, İngiliz uyruklu eşi Miranda Knight'ın yanında oturuyor ve "Bir zamanlar normal bir aileydik ama medya sayesinde hayatımız mahvoldu. Biz mahremiyet istiyoruz. Ben tekrar normal bir koca olmak istiyorum ama yapamıyorum. Nefes alamıyorum, yürüyemiyorum" dedi.

Bunları söylerken Rossi'nin değişik bir aksan kullandığı fark edildi. Konuşurken sinirlenip ayağa kalkan Rossi, az kalsın düşüyordu.

ABD’deki savcılık tarafından iadesi istenen Rossi, adaleti yanıltmaya çalışmaktan da ceza alacak.