Dünya Küçük çocuğun iddiaları annesini dehşete düşürdü: 'Ben yangında öldüm'

Küçük çocuğun iddiaları annesini dehşete düşürdü: 'Ben yangında öldüm'

Paylaş
Küçük çocuğun iddiaları annesini dehşete düşürdü: 'Ben yangında öldüm'

ABD’li küçük bir çocuk, daha önce dünyaya geldiğini ve 1993’te bir otel yangınında öldükten sonra yeniden hayata geldiğini iddia ediyor. Küçük çocuğun hikâyesi ülke basınında büyük yer bulurken annesi oğlunun önceki hayatını hatırladığını ifade etti.

Posta.com.tr | Ruh göçü olarak da adlandırılan reenkarnasyon, öldükten sonra ruhun başka bir bedende yeniden dünyaya geldiğine inanılan olaya verilen addır. ABD’de 5 yaşındaki bir çocuğun, önceki hayatını ‘hatırladığını’ iddia etmesi ve yeniden hayata döndüğü konusunda ısrar etmesi, paranormal araştırmacıları harekete geçirdi.

Haberin Devamı

Televizyon kanalları, 5 yaşındaki Luke Ruehlman adlı çocuğun hikâyesini ekrana taşıdı. Luke, önceki hayatında siyahi bir kadın olan ve 1993 yılında Chicago’daki Paxton Oteli’nde çıkan yangında ölen Pam Robinson olduğu konusunda ısrar ediyor.

Luke’un annesi Erika, küçük çocuğun henüz 2 yaşındayken Pam adlı kadından bahsetmeye başladığını söylüyor. Pam’in kim olduğunu sorduğunda ise Luke’tan aldığı cevap adeta kanını dondurmuştu.

Bana döndü ve ‘Ben oydum’ dedi. Eskiden oydum ama öldüm ve cennete gittim. Tanrı’yı gördüm ve sonunda Tanrı beni geri gönderdi. Bir bebektim ve sen bana Luke adını verdin.

ISRAR EDİYORDU

Luke ayrıca Chicago’ya trenle seyahat ettiği konusunda ısrar ediyordu. Ohio Cincinnati’de yaşayan Ruehlman ailesi, oğullarının ifadeleri karşısında şaşkına dönmüştü. Luke’u hiç Chicago’ya götürmemişlerdi ve Pam isimli kimseyi tanımıyorlardı.

Haberin Devamı

30 YIL ÖNCE ÖLDÜ

Erika araştırma yapmaya başladı ve Pam Robinson’ın 30 yıl önce Chicago’daki yangında ölen 19 kişiden biri olduğunu öğrendi.

Luke ayrıca yanan binadan ölüme atladığını ve Tanrı’yla tanıştıktan sonra yeniden hayata döndüğünü ifade ediyor. Erika, oğlunun sık sık önceki hayatına dair yeni detayları hatırladığını belirtiyor.

Ben bir kızken siyah saçlarım vardı ya da ben kızken böyle küpeler takıyordum gibi şeyler söylüyordu.

Erika’ya göre oğlunun söyledikleri kendi başına öğrenemeyeceği sıra dışı iddialardı. Oğlunun önceki hayatında Chicago’da yaşayan Pam adlı bir kadın olduğunu iddia etmesinin ardından Erika, 1993’te Paxton Hotel’deki yangınla ilgili bir haber keşfetti.

Erika

İLK SEFERDE DOĞRU FOTOĞRAFI GÖSTERDİ

Luke’un hikâyesi "The Ghost Inside My Child” adlı programa da konu oldu. Programda Luke ve önceki hayatında olduğunu iddia ettiği Pam adlı kadının fotoğrafları gösteriliyor. Luke’a Pam’in kim olduğu sorulunca Luke ilk seferde doğru fotoğrafı gösteriyor.

Erika, tüm bunların ardından Pamela’nın ailesiyle irtibata geçmeye karar verdi. Pam’in ailesiyle konuşan Erika, kişiliklerinin oğluyla çok benzer olduğunu keşfetti. Örneğin Pamela'nın Stevie Wonder'a olan sevgisini ve klavye çalma isteği, 5 yaşındaki Luke’ta da vardı.

Haberin Devamı

Pamela’nın ailesi ise Ruehlman ailesinin iddiaları karşısında yorum yapmaktan geri durdu.