Dünya Kutsal mekanda cinsel ilişkiye giren çifte tepki

Kutsal mekanda cinsel ilişkiye giren çifte tepki

Paylaş
Kutsal mekanda cinsel ilişkiye giren çifte tepki

OnlyFans üyesi çift, Tayland'da kutsal kabul edilen bölgede kamp yaparken cinsel ilişkiye girdi. Görüntülerini bir de sosyal medyada yayınlayan çift için polis soruşturma başlattı.

Tayland'a seyahat eden bir çift, kutsal kabul edilen ve video ile fotoğraf çekilmenin yasak olduğu bir bölgede kamp yaptı. Kamp alanında birçok tapınak bulunuyor ve bu nedenle turistlerin hareketlerinde dikkat etmesi isteniyor. Ancak çift, kamp alanında cinsel ilişkiye girdi ve o anları kayda aldı. Bununla da yetinmeyen çift o anları sosyal medyada paylaştı. 

Haberin Devamı

Cinsel ilişkiye girdikleri sırada çıkardıkları sesle de diğer ziyaretçileri rahatsız etti. Dört dakika süren videolarını sosyal medyada paylaşan çift için yakalama çalışması başlatıldı.  

YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Emniyet yetkilileri, çocuklu ailelerin de bulunduğu kampta ilişkiye giren çiftin bölgenin imajına zarar verdiğini belirtti. Çiftin davranışının kesinlikle kabul edilemez olduğunu belirten turizm müdürü Pongtep Malachasing, polisin koordineli bir çalışma başlattığını ifade etti.

Kutsal alanda cinsel ilişkiye giren çift yakalanırsa 3 yıl hapis cezası ya da ağır para cezası alacak.