Dünya Lady Diana'nın en değerli kıyafeti! Rekor fiyata satıldı

Lady Diana'nın en değerli kıyafeti! Rekor fiyata satıldı

Paylaş
Lady Diana'nın en değerli kıyafeti! Rekor fiyata satıldı

Prenses Diana'nın 1997 yılında Vanity Fair fotoğraf çekiminde giydiği mor kadife elbisesi Sotheby's tarafından düzenlenen açık artırmada rekor fiyata satıldı.

İngiliz Lady Diana’nın eşyaları New York’taki Sotheby’s müzayede evinde satışa çıkarıldı. Elbisenin 120 bin dolara satılması bekleniyordu. Diana’nın 1991’de ilk resmi portre fotoğraf çekiminde giydiği elbisesi 604 bin 800 dolara (11.3 milyon TL) alıcı buldu. Victor Edelstein tasarımı elbise, 1997’de ölen Diana’nın en değerli kıyafeti oldu. Diana, elbiseyi 1997’de Vanity Fair dergisi çekiminde de giymişti.

Haberin Devamı

DIANA'NIN ELBİSE VE TAKILARI YÜKSEK FİYATA SATILIYOR

Prenses Diana'nın giydiği kıyafet ve takılar, ölümünden 25 yıl sonra bile müzayedelerde çok yüksek fiyatlara satılabiliyor. Geçen hafta, Kim Kardashian, Diana'nın bir başka Sotheby's müzayedesinde yaklaşık 200 bin dolara bir yardım etkinliğinde taktığı kolyeyi satın aldı. Geçen yıl, Diana'nın 1986'da Bahreyn'e yaptığı gezide giydiği bir elbise, İngiltere'de ikinci el bir dükkanda bulunduğu bildirildikten sonra müzayedede yaklaşık 200 bin dolara satıldı.