Dünya Liderlere şantaj şebekesi

Liderlere şantaj şebekesi

Paylaş
Liderlere şantaj şebekesi

ABD’de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturan milyarder Jeffrey Epstein’in davasındaki dosyaların ikinci bölümü de kamuoyuna açıklandı.

Önceki gün davayla bağlantılı isimler açıklanmıştı. Bu bölümde ise Epstein’in çocuk yaştaki kızları nasıl kandırdığına ilişkin detaylar öne çıktı.Yeni ortaya çıkan mahkeme belgelerine göre Epstein, genç bir kızı ABD’nin önde gelen siyasetçileri, dünya liderleri ve hatta ‘tanınmış bir başbakan’ ile görüştürmüş ve daha sonra bu erkeklere şantaj yapabilmesi için cinsel ilişkilerini detaylandırmasını sağlamıştı. Adı geçen kişilerin isimleri verilmedi.

Haberin Devamı

HOLLYWOOD ZORDA

Öte yandan davaya ismi yansıyan Hollywood ünlüleri tepkili. İsim listesinde Kevin Spacey, Woody Allen, Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz, Cate Blanchett, Naomi Campbell, Bruce Willis, Oprah Winfrey, George Lucas gibi dünyaca tanınan kişiler yer alıyor. Daha önceki raporlar Kevin Spacey ve komedyen Chris Tucker’ın Afrika turu sırasında Epstein’la birlikte özel uçağıyla seyahat ettiğini göstermişti. Ancak bu isimlerin hepsi herhangi bir suçla suçlanmıyor; pek çoğu, Epstein’in tanıyormuş gibi görünerek kurbanlarının gözünü boyamak için kullandığı kişiler

‘MOSSAD’A ÇALIŞTI’

Açıklanan liste, Jeffrey Epstein’ın Mossad için çalıştığı ve ‘kankası’ İngiliz Prens Andrew’dan aldığı bilgilerle seçkinlere şantaj yaptığı şüphelerini yeniden gündeme getirdi. Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak’ın çarşamba günü açıklanan Epstein ile bağlantılı isim listesinde yer alması, bu spekülasyonun alevlenmesine yol açtı. Eski Mossad ajanı Ari Ben-Menashe, Epstein’in işverenleri için çalışan bir casus olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

AİLENİN YÜZ KARASI

Epstein’in mahkeme belgelerinde yer alan ‘reşit olmayanların seks partisi’ne katılma iddialarının ardından İngiliz Prens Andrew’un yaşadığı 30 odalı Kraliyet Locası’ndan zorla çıkarılacağı iddia edildi. Onun yerine yeğeni Prens Harry’nin terk ettiği Frogmore konutu düşünülüyor. Kraliyet Ailesi’ndeki görevlerinden kovulan Prens Andrew’un bir daha ailedeki görevlerine asla geri dönmeyeceği söyleniyor.