Dünya Madonna'nın eski malikanesinde yaşıyor: Dünyanı en zengin köpeğinin sakladığı sır

Madonna'nın eski malikanesinde yaşıyor: Dünyanı en zengin köpeğinin sakladığı sır

Paylaş
Madonna'nın eski malikanesinde yaşıyor: Dünyanı en zengin köpeğinin sakladığı sır

Dünyanın en zengin köpeği olarak adlandırılan Gunther VI, Madonna'nın önceden sahip olduğu İtalya'daki 29 milyon dolarlık malikanede yaşıyor. Hayatı belgesel haline getirilen Gunther'ın bazı sırlar sakladığı söyleniyor.

Posta.com.tr | Dijital yayın platfomu tarafından sıra dışı hayatı belgesele çevrilen dünyanın en zengin köpeği  Gunther VI, bir zamanlar Madonna'ya ait olan 29 milyon dolarlık malikanede yaşıyor. Gunther'ın Milyonları adlı belgeselde sevimli köpeğin zenginliğinin ardındaki bazı karanlık sırlar da günyüzüne çıkıyor.

Haberin Devamı

Alman kurdu cinsi olan Gunther hakkında konuşan yönetmen Aurelien Leturgie "Hikaye kulağa çılgınca geliyor. Bu yüzden, doğal olarak en başından beri ilgimizi çekti. Yıllar içinde birçok yapım kuruluşu Gunther hakkında hikayeler yayınladı. Ancak bu sefer benzersiz bir erişim yakalıyorsunuz. Hiç kimse hikayenin bu kadar derinine inecek türden erişime sahip değildi" dedi. 

Gunther'ın hikayesinin derinlerine inildiğinde Kontes Karlotta Liebenstein'ın 80 milyon dolarlık mirasını aldığını gösteriyor. 

FoxBusiness'a göre Kontes Liebenstein'ın intihar ederek ölen oğlunun arkadaşı Maurizio Mian, köpeğe bakmakla görevlendirildi. O zamandan beri sevimli köpeğin çevresinde pervane oldular. 

Leturgie, Maurizio hakkında "Daha sonra Maurizio'nun kontesin ve kontesin oğlunun hikayesine çok bağlı olduğunu öğrendik. Bunların onun için çok derin bir şeyi temsil eden karakterler olduğunu söyleyeceğim. Bunu anlamak için daha derine inmek zorunda kaldık" dedi.

Haberin Devamı

ZENGİN KÖPEĞİN SIRRI

Belgeselde köpeğin kontes ve oğluyla bağlantılı olduğu hikayesi çürütülmeye çalışılıyor. Zira belgesel, Liebenstein'ın hiç var olmadığını savunuyor. 

Yapımcı Emilie Dumay, Maurizio Mian hakkında şunları söyledi:

"Gerçekle fantezi arasında yaşıyor. Onun için kontes ve oğlunun hikayesini kaybetmek büyük bir yıkım oldu. Bu hikaye uzun zamandır onunla ve kimliğinin bir parçası haline geldi."