Dünya Mafya babasının düşmanı oğlu çıktı

Mafya babasının düşmanı oğlu çıktı

Paylaş
Mafya babasının düşmanı oğlu çıktı

ABD’de kurşunlanarak öldürülen mafya babası Sylvester Zottola’nın, yerine geçmek isteyen oğlu tarafından tutulan tetikçinin kurbanı olduğu belirlendi.

ABD'nin New York kentinde mafya lideri Sylvester 'Sally Daz' Zottola (71) cinayeti davasında sürpriz bir isim çıktı. Zottola'yı öldürmekten yargılanan tetikçiler Alfred Lopez ve Himen Ross, mafya liderinin oğlu Anthony (44) tarafından tutulduklarını söyledi. Beş kurşunun isabet ettiği araçta ölen Zottola, 45 milyon dolarlık bir gayrimenkul imparatorluğunun başındaydı. Savcılık, küçük oğlu Anthony'nin hem babasını hem de ağabeyi Salvatore Zottola'yı (45) uzun süredir öldürtmeye çalıştığını açıkladı.

Haberin Devamı

ŞAKASINI YAPMIŞ

İddiaya göre Anthony'nin tuttuğu Bloods isimli çete üyesi tetikçilerden Ron Cabey, ağabeyi ve babasını vurma girişiminde altı kez başarısız oldu. Çetenin bir başka üyesi de mafya lideri öldürülünce Anthony ile mesajlaştıklarını söyledi. Anthony'nin cinayet karşılığında yaptığı ödemeyle ilgili mesaj attığı ve cinayetle dalga geçtiğini gösteren mesajlar mahkemeye sunuldu. Ağabeyi Salvatore ve kız kardeşi Debbie, duruşmada Anthony'nin müebbet hapis alması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.