Dünya Milyoner çifti öldürüp vasiyetnamelerini değiştirdi ve şirketlerinin başına geçti

Milyoner çifti öldürüp vasiyetnamelerini değiştirdi ve şirketlerinin başına geçti

Paylaş
Milyoner çifti öldürüp vasiyetnamelerini değiştirdi ve şirketlerinin başına geçti

İngiltere’de bir bilgi işlem çalışanı, milyoner çifti öldürüp vasiyetnamelerini değiştirerek şirketlerinin başına geçti.

İngiltere’de duş paspası şirketleri sayesinde milyoner olan Carol (64) ve Stephen Baxter (61) çifti, aynı anda ölü bulundu. Çiftin karbonmonoksit zehirlenmesi yaşadığı sanılıyordu. Ancak testlerde vücutlarında başka yabancı bir maddeye rastlandı. Ölümleri şüpheli bulundu ve soruşturma açıldı. Hatta bu sırada kızları Ellie ve damatları gözaltına alındı. Çift, şaşırtıcı bir şekilde vasiyetnamelerinde şirketlerini çalışanları Luke D’Wit’e (34) bırakmıştı. Dedektifler, kızı olan çiftin bunu yapmasını anormal buldu. Belgeyi ailenin avukatları da hazırlamamıştı.

Haberin Devamı

BİTKİSEL KARIŞIM

D’Wit’in kalp pili takan Carol’a her gün ev işlerinde yardım edip, çifte bitkisel karışımlar hazırlayarak güvenlerini kazandığı anlaşıldı. D’Wit’in evinde, reçete edilmiş bazı ilaçlar bulundu. Bu ilaçlardaki etken madde, ölen çiftin bedenindeki maddeyle aynıydı. D’Wit’in, çifti bu maddeyle zehirlediği, öldüklerinden emin olmak için eve gizli kamera sistemi yerleştirdiği ve dijital yeteneklerini kullanarak sahte vasiyetname düzenlediği ortaya çıktı. Dahası, çifti ‘manipüle etmek’ için doktor ve sağlık gruplarından olduğunu iddia eden 20’den fazla sahte çevrimiçi kişilik yaratmıştı. Onlardan gelmiş gibi görünen mesajlarla çifti kandırıyordu. D’Wit’in müebbet hapsi isteniyor.