Dünya Milyoner iş insanından uçaktaki kadın yolcuya skandal teklif

Milyoner iş insanından uçaktaki kadın yolcuya skandal teklif

Paylaş
Milyoner iş insanından uçaktaki kadın yolcuya skandal teklif

ABD'li milyoner iş adamı Steve Kirsch, uçakta yanında oturan kadına yaptığı skandal teklifle ülke gündemine oturdu. Kirsch teklifi hakkındaki detayları da sosyal medyasında paylaştı.

Posta.com.tr | Teknoloji milyoneri Steve Kirsch, kovid aşısının şüpheli olduğunu söylüyor ve pandeminin başından beri hastalık hakkında yanlış bilgiler yayınlıyordu. 

Haberin Devamı

Kirsch, uçakta yanında oturan kadından skandal bir istekte bulundu. Daha sonra bu isteğinin detaylarını Twitter hesabından paylaştı. 

Kirsch, birinci sınıfta yanında oturan kişinin koruyucu bir yüz maskesi taktığını fark etti. 230 milyon dolarlık serveti olduğu bilinen Kirsch, kadına maskesini çıkarıp çıkarmayacağını sordu. Ardından maskesini çıkarması için 100 dolardan bahis açtı. 

Kadın yolcu Kirsch'in teklifini kibarca reddetti ancak milyoner, teklifini artırmaya devam etti. Hatta bu teklifi 100 bin dolara kadar çıkardı. 

Twitter'da kadın yolcuyla yaşadığı olayı anlatan Kirsch, şunları söyledi. 

Şu anda bir Delta uçağındayım. Birinci sınıfta yanımda oturan kişi uçuş boyunca maskesini çıkarmamak için 100 bin doları reddetti. Şaka değil. Onların işe yaramadığını açıkladıktan sonra oldu. Kadın bir ilaç şirketinde çalışıyor.

Optik farenin ilk versiyonlarını icat etmesiyle tanınan Kirsch, tüm koltukları dolu olan uçuşta gülümsediği bir selfie paylaştı. Kirsch daha sonra kadının yemek yemek için maskesini indirdiğini görünce 100 bin doları reddettiğine şaşırdığını ekledi.

Haberin Devamı

Kahvaltı gelir gelmez maskesini çıkardı. Çünkü herkes bilir ki yemek yerken enfekte olmazsınız (!) Ben de yeme-içme sırasında maskesini çıkardığında enfekte olabileceğine dikkat çektim.

Gerçeği söylediğini iddia eden Kirsch, ardından "Belki bir dahaki sefere Silikon Vadisi Bankası'nda hesabı olan birinin yanına otururum" dedi. 

Kirsch'in talebine birçok kullanıcı tepki göstererek 'saldırgan' olduğunu söyledi. Bazı kullanıcılar Kirsch'i yolcuları kovid komplolarıyla taciz etmekle suçladı. 

Kirsch daha önce de bindiği uçakta yanına oturacak kişilere maskelerini çıkarmaları karşılığında 10 bin dolar teklif etmişti. Ancak bu teklifleri de reddedilmişti.