Dünya Mucize bebek

Mucize bebek

Paylaş
Mucize bebek

ABD'deki hortum felaketinde evleri yerinden sökülen ailenin dört aylık bebeği de kasırgada uçarak kayboldu. Bebek bir ağacın üzerinde canlı bulundu.

ABD’nin Tennessee eyaletini vuran hortum felaketinde Moore ailesinin mobil evi de havaya uçtu. Önüne kattığı her şeyi adeta vakumlayarak ilerleyen kasırga, Moore ailesinin beşiğinde uyuyan dört aylık bebeği Lord’u da havaya savurdu. Felakete uykuda yakalanan anne Sydney Moore (22), en yakınında olan 1 yaşındaki oğlu Princeton’ın üzerine kapandı. Ancak kendisi de kocası da Lord’un beşiğinin uçmasını engelleyemedi. Moore, “Bebeğim beşiğiyle birlikte havalandı. Kocam beşiğe asılsa da gücü tutmaya yetmedi” dedi. Kasırga biraz dindikten sonra çift aynı gün Lord’u aramaya çıktı.

Haberin Devamı

AĞAÇ BEŞİK OLDU

Öldüğünü ve hiç bulamayacaklarını düşünüyorlardı. Ancak gözlerine inanamadılar. Sağanak yağmurda devrilen bir ağaç, Lord’a beşik olmuştu. Lord, ağacın üzerinde canlı olarak bulundu. Hayati hiçbir yara almamıştı. Sadece kulağından yaralanmıştı. Lord’un teyzesi, “Sanki bir melek onu güvenli bir şekilde o noktaya yerleştirmiş gibiydi” dedi. Mucize bebek ve ailesi tedavi edildikten sonra geçici bir barınağa yerleştirildi. Aileye yardım için 60 bin dolarlık bağış kampanyasında bir günde 42 bin dolar toplandı. Geçen hafta sonu Tennessee’de meydana gelen hortum en az altı kişinin ölümüne yol açmıştı.