Dünya Öğrencisini bilgisayar oyunuyla kandırdı! Kadın öğretmen cinsel tacizden suçlandı

Öğrencisini bilgisayar oyunuyla kandırdı! Kadın öğretmen cinsel tacizden suçlandı

Paylaş
Öğrencisini bilgisayar oyunuyla kandırdı! Kadın öğretmen cinsel tacizden suçlandı

Avustralya'da 25 yaşındaki sınıf öğretmeni, 16 yaşındaki öğrencisini bilgisayar oyunu ile kandırıp cinsel ilişkiye zorlamaktan yargılanıyor. Öğretmenin ifadesi şaşkına çevirirken aldığı ceza da belli oldu.

Popüler bilgisayar oyunu Call of Duty ile öğrencisini kandıran öğretmenin davası bugün görüldü. 25 yaşındaki kadın, 16 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekten yargılandı. Davaya video konferans yolu ile bağlanan öğretmene indirim verilmedi ve hapse atıldı.

Haberin Devamı

ŞAŞKINA ÇEVİREN İFADE

Öğrencisi ile nasıl iletişime geçtiğini aktaran kadın, çocuğa onunla okul dışında da vakit geçirmek istediğini belirtmek istediğini aktardı. Küçük çocuğa "Okulda öğrenci-öğretmen okul dışında arkadaş" olalım diyerek kandıran öğretmen davanın jurisine pes dedirtti.

İkilinin ilişkisi ise sosyal medyadan konuşma ve birlikte bilgisayar oyunları oynayarak gelişti. Bir keresinde öğrencisiyle evinde buluştuğunu belirten kadın suçu çocuğa attı ve "Yakalanırsak hapse girerim, işimi kaybederim" dediğini öne sürdü. 

AİLESİ TEPKİ GÖSTERDİ

İddiaya göre genç kadın Temmuz 2021'de öğrencisine onu sevdiğini söyledi. Olay ise Kasım ayında ailesinin çocuklarının telefonunda kadının çıplak fotoğraflarını bulmasıyla ortaya çıktı. Bu noktada ikili cinsel bir ilişkiye başlamıştı. Ailesi ise bu iddiaları yalanlayarak kadının oğullarının ismini lekelemeye çalıştığını aktardı.

Haberin Devamı

Davanın Yargıcı Trevor Wright ise öğretmenin davranışının "cinsel arzu" tarafından motive edildiğini tespit etti ve "güvenilir" konumundan (meslek) yararlandığını ekledi.

CEZASI BELLİ OLDU

Küçük çocuğu manipüle ederek kandırdığı belirlenen kadına mahkeme indirimsiz hapis cezası verdi. Genç kadın, en az iki yıl şartlı tahliyesiz olmak üzere üç yıl dokuz ay hapis cezasına çarptırıldı.