Dünya Okuldan mezun olamayınca kendini 'kaçırıldı' gösterdi

Okuldan mezun olamayınca kendini 'kaçırıldı' gösterdi

Paylaş
Okuldan mezun olamayınca kendini 'kaçırıldı' gösterdi

ABD'li genç kadın, şeytani planı nedeniyle gündem oldu. Kendini günlerce 'kaçırıldı' olarak gösteren kadının hikâyesi aslında çok farklıydı.

Posta.com.tr | ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan 23 yaşındaki Chloe Stein, 1 Mayıs'ta akşam 22.30'da işten eve dönerken erkek arkadaşını arayarak polis tarafından arabasının kenara çekildiğini söyledi. Paniğe kapılan erkek arkadaşı, Chloe ile iletişime geçmeye çalıştı ancak çabaları başarısız oldu. Chloe'nin arabasının yol kenarında terk edilmiş halde bulunması ailesini endişelendirdi. 

Haberin Devamı

Bir türlü ulaşılamayan Chloe, kayıp ilan edildi ve bölgede helikopterler de dahil büyük bir arama çalışması başlatıldı. Bu aramalar, yetkililere on binlerce dolara mâl oldu. 

Ancak Eyalet Polis Polisi Steve Limani her şeyin göründüğü gibi olmadığına dair bir ihbar aldığında Chloe'nin hain planı ortaya çıktı. Polis Chloe'yi  Pittsburgh'un yaklaşık 30 mil güneydoğusundaki bir arkadaşının evinde buldu. Genç kadın sorgulanmak üzere gözaltına alındı. 

Chloe, karakolda yalanını devam ettirmeye çalıştı. Polis kılığına gitmiş kimliği belirsiz bir erkek tarafından kaçırıldığını iddia eden Chloe, zanlının silah taşıdığını ve onu bölgede birkaç yere götürdüğünü iddia etti. 

Polisler daha sonra Chloe'nin 2018'den beri Pensilvanya Eyalet Üniversitesi'nde kaydının olmadığını iddia eden bir telefon aldı. Böylece Chloe için yalanın sonu gelmiş oldu. 

Haberin Devamı

'BUNLARIN HİÇBİRİ GERÇEKTE OLMADI'

Limani, "Gelen telefon aramasında Chloe'nin neredeyse iki yıldan fazladır üniversiteye gitmediğini öğrendik ve mezuniyete çok yakındı. Bu da bizi herhangi bir polis müdahalesinin veya kaçırılmanın olmadığı iddiasına yönlendirdi. Bunların hiçbiri gerçekte olmadı" dedi. 

Chloe'nin yalan hikâyesinde büyük boşluklar oluşmaya başlayınca genç kadın her şeyi itiraf etmeye başladı. Chloe sorguda 'olayla ilgili her şeyi kendisinin uydurduğunu' kabul etti. 

Chloe aslında okuldan mezun olamamıştı ve bunun ortaya çıkmasını engellemek için kendini kaçırılmış gibi göstermişti. 

Chloe'nin her detayı kendisinin uydurduğunu doğrulayan Limani, "Bu kadar uzun süre okula gitmemek  ve insanları hayal kırıklığına uğratmayı istememek, bunları yapmasının ardındaki sebepti" dedi. 

Chloe, 25  Mayıs'ta ön duruşmaya çıkarılacak.