Dünya Öldüren saklambaç fantezisi! Telefondaki görüntüler ele verdi

Öldüren saklambaç fantezisi! Telefondaki görüntüler ele verdi

Paylaş
Öldüren saklambaç fantezisi! Telefondaki görüntüler ele verdi

ABD’de sevgilisini fantezi amacıyla koyduğu bavulda ölümüne yol açan kadını, telefonundaki görüntüler ele verdi.

ABD'nin Florida eyaletinde Sarah Boone (45), sevgilisi Jorge Torres Jr'ı (42) öldürmekten tutuklandı. Boone, sevgilisiyle fantezi amaçlı oyun oynarken onun bavula girdiğini söylemişti.

Haberin Devamı

BAVULDAN SAĞ ÇIKAMADI

Torres Jr, o bavuldan sağ çıkamadı. Polise, sevgilisinin bavula girmeyi kendisinin istediğini ve o bavuldayken fazla alkolden sızdığını, öldüğünü sabah fark ettiğini söylemişti. 2020'den bu yana kasıtsız adam öldürmekten yargılanıyordu. Ancak ceza duruşmasından önce telefonundaki görüntüler ortaya çıktı.

ÇIRPINIŞLARI DUYDU

22 saniyelik videoda bavula gönüllü girdiği düşünülen sevgilisi çırpınırken bavulu açmadığı görüldü. Boone, “Nefes alamıyorum” diyen sevgilisine “Evet, sen boğarken ben de böyle hissediyorum” diye yanıt veriyor. Sonra “Hepsi senin suçun. Beni aldattığında da böyle hissetmiştim. Kes sesini” diyor.

CİNAYET DELİLİ

Savcılık bu videonun kasten cinayet delili olarak sayılmasını istedi. 30 Ocak’ta cezası açıklanacak olan Boone, kendisine şiddet uygulayan sevgilisinden intikam amaçlı cinayet işlemekle suçlanıyor. Torres Jr’ın sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı