Dünya Önce ayaklarından geldiğini sandı... Otel odasındaki koku korkunç gerçeği ortaya çıkardı

Önce ayaklarından geldiğini sandı... Otel odasındaki koku korkunç gerçeği ortaya çıkardı

Paylaş
Önce ayaklarından geldiğini sandı... Otel odasındaki koku korkunç gerçeği ortaya çıkardı

Tibet'teki bir otele giden Çinli adam, odadaki kokuyu aldığında başta ayaklarının koktuğunu zannetti. Ancak gerçek, sandığı kadar basit değildi.

Posta.com.tr | Yerel medyada adı Zhang olarak açıklanan Çinli adam, 21 Nisan'da Tibet'in Lhasa kentindeki bir otele giriş yaptı. Odasına girdiğinde içeride çok güçlü bir koku fark etti. Ancak bu kokunun ayaklarından gelmiş olabileceğini düşünerek yatağına yattı ve uyumaya karar verdi. 

Haberin Devamı

Biraz uyuduktan sonra yerel saatle 15:30 civarında otelden ayrıldı. Birkaç saat sonra yeniden odasına girerek dinlenmek ve akşam yemeğine hazırlanmak istedi. Kokunun hâlâ devam ettiğini fark eden adam bu kez, kokunun odasının alt katındaki mutfaktan ya da eski ısıtma sisteminden gelmiş olabileceğini düşündü. Kokuya daha fazla dayanamadığı için akşam yemeğinden sonra otel görevlileri başka bir oda talep etti. 

ODASINA GELİP KORKUNÇ GERÇEĞİ SÖYLEDİ

Gecenin ilerleyen saatlerinde otel görevlilerinden biri Zhang'ın yeni odasına gelerek eski odasında bir ceset bulunduğunu ve derhal olay yerine gelmesi gerektiğini söyledi. Polisler, Zhang'ın DNA'sını aldı ve sorguladı. 

Oteldeki cesedi öldürdüğü düşünen bir şüphelinin yakalandığını söyleyen polis, şüphelinin Lanzhou Şehrine giden bir trende Lanzhou ve Xi'an polisinin ortak çabasıyla tutuklandığını ve soyadı Gao olarak teşhis edildiğini söyledi. Çin medyası, vakanın araştırıldığını yazdı. 

Haberin Devamı

'HÂLÂ UYUMAKTA ZORLANIYORUM'

Zhang daha sonra deneyimini Çin sosyal medya sitesi Weibo'da paylaştı. 30 Nisan'da Shangyou News "Çok korkuyorum ve hâlâ uyumakta zorlanıyorum. Keşke benim başıma böyle bir şey gelmeseydi. Hayatımda böyle bir şeye ihtiyacım yoktu" dedi.