Dünya Önceki hapishane aşkı onu engellemişti... Şimdi Idaho seri katiline aşkını ilan etti

Önceki hapishane aşkı onu engellemişti... Şimdi Idaho seri katiline aşkını ilan etti

Paylaş
Önceki hapishane aşkı onu engellemişti... Şimdi Idaho seri katiline aşkını ilan etti

ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisini kampüsteki evlerinde vahşice öldüren katil Bryan Kohberger, haftalar sonra yakalanmıştı. Kentucky'de yaşayan Brittney Hislope isimli kadın ise katil hakkında yazdıklarıyla şaşkına çevirdi.

Posta.com.tr |13 Kasım'da Şükran Günü tatili öncesinde Idaho Üniversitesi, korkunç bir seri cinayete sahne oldu. Idaho'da yaşayan ve burada üniversite okuyan 20 yaşındaki Ethan Chapin, 21 yaşındaki Madison Mogen, 20 yaşındaki Xena Kernodle ve 21 yaşındaki Kaylee Goncalves'in cansız bedenlerine ulaşıldı. Katil ise günlerce kayıplara karışmış ve yakalanamamıştı. Olayın üzerinden geçen haftaların ardından en sonunda tüm oklar 28 yaşındaki Bryan Kohberger'i göstermeye başladı.

Haberin Devamı

Cinayet ile ilgili olarak aranan beyaz bir otomobilin peşine düşen polis ekipleri, aracın Kohberger'e ait olduğunu ve cinayet mahallinden alınan DNA örneklerinin uyduğunu duyurdu. Cani, en sonunda yakalanmıştı! 

Bryan Kohberger (28) isimli zanlı, cinayeti işlediği kampüsten 3 bin 800 kilometre uzakta, Pennsylvania eyaletindeki ailesinin evinde kalırken polisin sabaha karşı düzenlediği baskında yakalandı. Polis ve FBI, olay yerinden alınan DNA örnekleri Kohberger’le eşleşince takibe aldıklarını açıkladı. Bryan Kohberger, tüm dünyada 'seri katil' şüphelisi olarak medyada yer aldı. Kohberger'in fotoğrafları 'katil hayranı' bir kadının ilgisini çekti. 

'KARA SEVDA'

16 yaşında bir oğlu olan 35 yaşındaki Brittney Hislope, cinayet sonrasında medyada fotoğrafları yayınlanan seri katil Bryan Kohberger'e aşkını ilan etti. Bekar bir anne olan Brittney, seri katilin onun için 'mükemmel erkek' olduğunu söyledi. 

Haberin Devamı

Sosyal medyada Bryan'a aşkını ilan eden kadın, "Bryan cinayetle suçlanıyor ve ben onunla herkesten çok daha fazla bağlantı kurmak istiyorum. Ona olan duygularımı 'kara sevda' olarak tanımlayabilirim" dedi. 
Hislope, Bryan'ın yakalanmasından 5 gün sonra seri katilin fotoğraflarını görüp sosyal medyada aşkını ilan etmeye başlamıştı. 

ASTROLOJİYİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Hem kendisinin hem de katil Kohberger'in Akrep burcu olduğunu ve doğum haritalarında Kohberger'in kendisinin erkek karşılığı olduğunu söyleyen Hislope, katile sadece zekası ve sessiz mahkeme tavırları nedeniyle ilgi duymadığını söyledi. 

IDAHO KATİLİ İLK DEĞİLDİ

Hislope'un ilgi duyduğu tek kriminal kişilik Kohberger değil. 2017 yılında Pulaski İlçesinde 50 yaşındaki bir adamı ölümcül bir şekilde vuran ve ardından iki kadına palayla saldıran Cody Hall'a olan ilgisini de paylaşmıştı. 
Cody Hall'u ziyaret ettiğini, ona para ve mektup gönderdiğini söyleyen Hislope, "Ona aşık olduğumu söylediğimde, ona tamamen ve gerçekten aşık olduğumu kastediyorum" dedi.

Ancak 2018 yılında Cody Hall, Hislope'un hapishaneye girişinin engellenmesini istedi. 

Haberin Devamı

Mahkemesi hâlâ devam eden Kohberger, 26 Haziran'da yeniden duruşmaya çıkacak. Cinayet işlediğini reddeden Kohberger, avukatlarına "aklanmak için can attığını" söylemişti.