Dünya Otizmli kadının cesedi kanepede erimiş halde bulunmuştu! Davada şoke eden gelişme

Otizmli kadının cesedi kanepede erimiş halde bulunmuştu! Davada şoke eden gelişme

Paylaş
Otizmli kadının cesedi kanepede erimiş halde bulunmuştu! Davada şoke eden gelişme

3 Ocak 2022'de polis korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. 36 yaşındaki Lacey Fletcher'ın idrar, dışkı, böcek ve şiddetli ülserle kaplı cesedi, kanepede 'erimiş' halde bulundu. Kadının ebeveynleri 'ihmalle' suçlanırken davada şoke eden bir gelişme yaşandı.

Derleyen: Mine Bozkurt | 3 Ocak 2022'de polis tarafından bulunan 36 yaşındaki Lacey Fletcher'ın cesedi yarı çıplak halde kanepedeydi. Ceset yalnızca 45 kilo ağırlığında, idrar, dışkı, kurtçuk, böcek ısırıkları ve ciddi bir ülserle kaplıydı. Ürkütücü olay ABD'de büyük yankı uyandırırken kadının anne ve babası ihmalden suçlandı. 

Haberin Devamı

Lacey'nin ailesi  Clay ve Sheila Fletcher, o yılın Mayıs ayında Louisana'da 12 kişilik büyük bir jüri tarafından ikinci derece cinayetle suçlandı. Çift, her biri 300.000 dolarlık  kefaletle serbest bırakıldı. Temmuz 2022'de ise suçsuz  olduklarını iddia ettiler. Çift bu haziranda yeniden yargılanacaktı ancak davadaki bir gelişme her şeyi tersine çevirdi. 

Sheila Fletcher, yetkilileri arayıp kızının nefes alamadığını söylemesinin ardından polis ekipleri Slaughter'daki eve gelmişti. Eve giren polisler adeta dehşete düşmüştü. Zira Lacey'nin bulunduğu odada ağır bir koku vardı ve ceset adeta eriyip kanepeye yapışmıştı. 

'BUNUN GİBİSİNİ GÖRMEDİM'

Lacey'nin cesedini inceleyen adli tabip, midesinde dışkı ve kanepe parçaları bulunmasıyla cesedin kanepede 'eridiğini' açıkladı. Adli tabip Dr. Ewell Dewitt Bickham tarafından incelenen dava 'mide bulandırıcı bir cinayet' olarak tanımlandı. Dr Bickham, olay hakkındaki hislerini şu sözlerle anlattı:

Haberin Devamı

Hayatımda bazı korkunç şeyler gördüm ama bunun gibisini görmedim. Ebeveynleri mutfaktaydı. Hiçbir açıklamaları yoktu. Bir hafta boyunca yemek yiyemedim ve ağladım.

Dr. Bickham, olay yerindeki kanıtların Lacey'nin 12 yıldır o kanepede olabileceğini gösterdiğini söyledi. Lacey, diğer ihmallerin yanı sıra açlıktan da ölmüştü. Dr Bickham, "Ölüm nedeni en az on yıllık tıbbi ihmalden kaynaklanıyor" dedi.

AİLESİNİN BAKIMINA İHTİYAÇ DUYUYORDU

Lacey'de otizm ve sosyal kaygı hastalıkları vardı. Bu durum da ebeveynlerinin bakımına ihtiyaç duyduğu anlamına geliyordu. Çift, Lacey'nin kanepeyi kullandığını ve vücudunun düzenli olarak temizlendiğini iddia etti. 
Fletcher'ların 2011 veya 2012'de Lacey'nin evden ayrılmak istemediğini ve orada kalmaktan hiç şikayet etmediğini söyledi. 

ŞOKE EDEN GELİŞME

Bölge Savcısı Sam D'Aquilla, ebeveynlerin Lacey'i öldürmek niyetinde olduğunu öne sürerek ikinci derece cinayet suçlamalarını savundu. Çiftin öldüğü sırada şehir dışında olduğu bildirildi. Ancak  Bölge Yargıcı Kathryn Jones, 30 Mayıs'taki duruşmanın ardından suçlamaları düşürdü. Yargıç Jones'un iddianamenin metninde bir teknik ayrıntıdan alıntı yaptığı bildirildi.

Bölge Savcısı Sam D'Aquilla, 19 Haziran'da davayı farklı bir büyük jüri önüne çıkarmaya hazırlanıyor.  D'Aquilla, çiftin yeni suçlamalarla tutuklanacağını ve davayı yıl sonuna kadar mahkemeye taşımayı umuyor.

Haberin Devamı