Dünya Piyangoyu kazandığında ilk işi bunlar olmuştu… Genç milyonerin favori durağı Türkiye!

Piyangoyu kazandığında ilk işi bunlar olmuştu… Genç milyonerin favori durağı Türkiye!

Paylaş
Piyangoyu kazandığında ilk işi bunlar olmuştu… Genç milyonerin favori durağı Türkiye!

Birleşik Krallık tarihinin en genç piyango kazananı olan milyoner Jane Park, aradan geçen 10 yılın ardından yaşadıklarını anlattı. Türkiye’ye sık sık geldiğini belirten Park, burada yaptırdığı estetiklerin hayatına etkisinden bahsetti.

Posta.com.tr | İskoçya’nın başkenti Edinburgh’da yaşayan 27 yaşındaki Jane Park, henüz 17 yaşında bir genç kızken piyangoyu kazandı ve 1 milyon poundun (yaklaşık 23 milyon TL) sahibi oldu.

Haberin Devamı

Henüz reşit bir yaşta bile değilken bu parayı kazanan Park, yatırım gibi geleceğe yönelik harcamalar yerine parayı harcamaya başladı. Piyangoyu kazandıktan kısa süre sonra 4.500 pound (yaklaşık 105 bin TL) harcayarak göğsüne işlem yaptıran Park’ın ilk estetik operasyonu bu olmuştu.

İKİNCİ GÖĞÜS OPERASYONU TÜRKİYE’DE

2023 yılının mart ayının başlarında Türkiye’de olduğunu söyleyen Park, burada estetik operasyonlar yaptırmaya devam etti. Sosyal medya hesabında 220 binden fazla takipçisi bulunan genç kadın, neler yaşadığını ve geçirdiği son operasyonların ardından nasıl hissettiğini onlarla paylaştı.

Park, en son yaptırdığı estetik operasyonunda piyangoyu kazandıktan sonra yaptırdığı göğüs implantlarını küçülttü. Park, daha sonra cerrahın implantın etrafındaki birikmiş kollajeni ve dokuyu çıkardığı 'ürkütücü' bir video paylaştı.

Haberin Devamı

BİRLEŞİK KRALLIK’IN EN GENÇ KAZANANI

Birleşik Krallık’ın en genç piyango kazananı olan Park, eski implantının yara dokusunun oluşmasına neden olduğuna ve bunun sorunlara yol açması nedeniyle ameliyat sırasında hafif bir komplikasyon olduğunu anlattı.

Bu, genç milyonerin operasyon sırasında geçirdiği yaşadığı ilk sıkıntı değildi. 2017 yılında Brezilya kalçası operasyonunun oluşturduğu sepsis, nerdeyse hayatına mal olacaktı.

SOSYAL MEDYA ZORBALIĞINDAN NASİBİNİ ALDI

Katıldığı bir televizyon programında hayatı ile ilgili konuşan Park, “Bugüne kadar harcadığım tek bir kuruştan bile pişman değilim. Tek pişmanlığım halka bu kadar iç içe girmiş olmak” dedi.

Genç kadın, internette sıkça kendisine, “aptal, müsrif” gibi yorumlar geldiğine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

Bu insanlar benim hayatım hakkında daha çok şey bildiklerini düşünüyorlar ve bu zor çünkü ben daha gençken yorumları okudum ve beni etkilediler. Bu insanlar benimle hiç tanışmadı, muhtemelen beni hiç görmediler.

İLK İŞİ BU OLDU!

2013 yılında 1 milyon pound değerindeki piyangoyu kazanan Park, beyaz bir SUV, tuttuğu takımın kombinesi ve arkadaşlarıyla birlikte bir Ibiza tatili satın aldı. Rüya gibi günler geçirdikten sonra bir çip dükkanında çalışmaya dönen Park, çalışma hayatını geçirdiği günlere tercih ettiğini söyledi.

Piyangoyu kazanmanın adeta bir lanet gibi üstüne çöktüğünü anlatan Park, insanların imrendiği gibi bir hayat yaşamadığını ve kendisine yaklaşan insanların sadece parasının peşinde olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Park, kazandığı paranın bugüne kadar bitmemesinin tek sebebinin ailesi olduğunu söyledi. Ailesinin yönlendirmesiyle ev ve arabalara yatırım yaptığını anlatan Park, hayatında maddi değerler dışında hiçbir şey olmamasından şikayetçi olduğunu da belirtti.