Dünya Polis ebeveynlerden altını ıslatan çocuklarına akılalmaz ceza

Polis ebeveynlerden altını ıslatan çocuklarına akılalmaz ceza

Paylaş
Polis ebeveynlerden altını ıslatan çocuklarına akılalmaz ceza

Florida Polis Teşkilatında çalışan polis anne ve baba, akılalmaz cezalandırma yöntemleriyle suçlanıyor. Polis çiftin cezalandırdığı kişi ise 3 yaşındaki oğulları.

Posta.com.tr | Daytona Polis Departmanı'nda çalışan polis çift, iddialara göre 5 Ekim 2022'de 3 yaşındaki oğullarını 'altını ıslattığı için' hapse atarak cezalandırdı. Üstelik bu cezayı ertesi gün de sürdürdüler.  Çocuklarını cezalandıran polis çift, bölgenin çocuk şube müdürleri tarafından bir saatlik sorguya çekildi.

Haberin Devamı

Sorgu sırasında anne polis Jessica Long, yanlış bir şey yapmadığını savunarak olayı insanların çarpıttığını ve soruşturmanın 'saçmalık' olduğu konusunda ısrar etti. 

SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Çocuğun babası Teğmen Michael Schoenbrod, çocuklarını hapse atmalarının nedenlerini sıralayarak yaptıklarını 'doğru' bir karar olduğunu savundu.

Teğmen, 3 yaşındaki çocuklarının bebek bezi kullanmayı bırakması gerektiğini  ve oğullarına lazımlık eğitimi vermek için her şeyi denedikten sonra onu hapse atmaya karar verdiklerini iddia etti.

Teğmen, "Ona 'Yasalara uymayan kötü çocukları hapse atıyorum. Kurallara uymadığını biliyorsun, hadi hapse girelim' dedim" açıklamasını yaptı. 

Çocuğunu hücreye atan polis memuru, yaklaşık 13 dakika kilitli tuttuğunu ve önceden alanı kaçak mal için kontrol ettiğini iddia etti.

Haberin Devamı

Gözlerimiz her zaman onun üzerindeydi. Ağlıyordu. Ondan beklediğim yanıtı alıyordum.

Schoenbrod ayrıca eşi Long'un da önceki gün de aynı taktiği kullandığını ve oğullarını yaklaşık üç dakika hücrede tuttuğunu paylaştı. Daha sonra müfettişlere bu hareketin işe yaradığını ve oğlunun bir daha altını ıslatmayacağına söz verdiğini iddia etti. 

Çift polislik görevlerine devam ederken soruşturma sürüyor.