Dünya Puff Daddy'nin evlerine baskın

Puff Daddy'nin evlerine baskın

Paylaş
Puff Daddy'nin evlerine baskın

1990’lı yıllarda ‘Puff Daddy’ adıyla müzik dünyasında fırtına gibi esen ABD’li rapçi Sean ‘Diddy’ Combs’un (54) Los Angeles ve Miami’deki malikanelerine önceki gün çelik yelekli İç Güvenlik ekipleri tarafından baskın düzenlendi.

Los Angeles’ta Beverly Hills yakınlarındaki zengin Holmby Hills Mahallesi’nde bulunan malikanenin etrafında bir polis hattı oluşturuldu ve en az iki kişi kelepçelenerek gözaltına alındı. Malikanede polis köpekleriyle yapılan aramanın ardından birçok polisin bir minibüse delil torbaları ve kutuları taşıdığı görüldü.

Haberin Devamı

SORGULANIP BIRAKILDI

Baskınların sebebi açıklanmazken rapçiye, biri olay tarihinde 17 yaşında olan 4 kadın ile 1 erkek ‘taciz, tecavüz, seks ticareti, aile içi şiddet ve haraç toplamak’ suçlamasıyla 30 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı. Baskınlar sürerken Sean Combs’un özel jetinin Karayipler’deki Antigua ve Barbuda’ya hareket ettiği belirlendi. Ancak rapçinin uçakta olmadığı öğrenildi. Bir süre sonra rapçinin Miami havaalanında sorgulanmak amacıyla gözaltına alındığı bildirildi. Rapçinin ifadesinin ardından serbest kaldığı öğrenildi. 3 kez Grammy kazanan Sean Combs, son 30 yılın en etkili hip-hop yapımcıları arasında yer alıyor.