Dünya Putin'in hastalıklarını sıraladı! 'Yalanlayıp gizleyecekler'

Putin'in hastalıklarını sıraladı! 'Yalanlayıp gizleyecekler'

Paylaş
Putin'in hastalıklarını sıraladı! 'Yalanlayıp gizleyecekler'

Geçtiğimiz şubat ayında Ukrayna'ya saldıran dünyanın en sevilmeyen liderlerinden biri haline gelen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in çok ciddi hastalıkları olduğu öne sürüldü. Bu iddiaların ise Kremlin'den sızdırılan e-postalardan ortaya çıktı belirtildi.

Posta.com.tr | Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 9 aydır hız kesmeden devam ediyor. Kanlı savaşta çok iki taraf da çok sayıda kayıp yaşadı. Savaşın başlangıcında Ukrayna'ya saldırı emrini veren Rus lider Vladimir Putin, dünyanın en sevilmeyen liderlerinden biri haline geldi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda Putin'in sağlık durumu ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Son zamanlarda ortaya atılan iddialardan birisi de Putin'in çok ciddi 2 hastalığı olduğu yönünde. 70 yaşındaki Rus liderin hem parkinson hastalığından muzdarip olduğu hem de pankreas kanseri olduğu öne sürüldü.

DOKTOR ORDUSUYLA HAREKET EDİYOR

Kremlin'de bulunan casusların sızdırdığı iddia edilen bilgilere göre, Putin sürekli peşinde doktor ordusuyla hareket ediyor.

Dün yapılan açıklamada, Putin'in yakın çevresinin zayıflık ve sürekli öksürük sorunlarının gözle görülebilir hale gelmesinden doları endişelendiği ve diğer Rus elitleri tarafından Putin'in hızla kötüleşen sağlığına işaret olarak görüldüğü belirtildi.

KİLOSU HER GEÇEN GÜN ERİYOR

Haberin Devamı

Özel kanallardan yapılan duyurularda, Rus liderin uzun süredir kanser olduğu öne sürülürken Kremlin her seferinde bu iddiaları yalanladı. Putin'in geçtiğimiz aylarda ise yaklaşık 8 kilo verdiği de iddialar arasında.

Kremlin'e yakın başka bir kaynak ise, Putin'e erken aşamada parkinson hastalığı teşhisi koyulduğu ve pankreas kanserinin devam ettiğini söyledi. Raporda Putin'in prostat kanseri olduğuna dair iddiaların da yer aldığı belirtildi.

"YALANLAYIP GİZLEYECEKLER"

Rus gizli servisinin içine sızdığı söylenen bir çalışan şu ifadeleri kullandı:

Putin'in erken aşamada parkinsona yakalandığını doğrulayabilirim. Bu gerçek tüm dünyadan gizlenecek ve iddialar yalanlanacak. Putin, kendisine yakın zamanda teşhis konduğu pankreas kanserinin yayılmasını durdurmak için düzenli olarak her türlü ağır steroid ve yenilikçi ağrı kesici enjeksiyonlarla dolduruluyor. Bu sadece çok fazla acıya neden olmakla kalmıyor, Putin'in yüzünde bir şişkinlik hali ve hafıza kayıpları da dahil olmak üzere diğer yan etkileri var. Putin'in yakın çevresinde giderek yayılan pankreas kanserine ek olarak prostat kanseri de olduğu söylentileri var

Kremlin yetkilileri, Putin'in herhangi bir rahatsızlığı olduğunu her zaman yalanladı ve sağlıklı olduğunu söyledi.