Dünya Robbie Williams’ın Türk eşi Ayda Field, takipçilerini korkuttu!

Robbie Williams’ın Türk eşi Ayda Field, takipçilerini korkuttu!

Paylaş
Robbie Williams’ın Türk eşi Ayda Field, takipçilerini korkuttu!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams’ın eşi Türk asıllı Ayda Field Williams, hastaneden yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu.

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, 2010 yılında Amerikalı bir anne ve Türk bir babadan dünyaya gelen aktris Ayda Field ile dünyaevine girdi. İkilinin Theodora, Charlton, Coco ve Beau adında dört çocuğu oldu.

Haberin Devamı

Sosyal medya platformu Instagram’da 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Ayda Field, hafta başında Los Angeles’ta eşiyle birlikte geçirdiği gecenin sonunda hastalanarak hastaneye kaldırıldı ve burada serum tedavisi gördüğü açıklanmıştı.

44 yaşındaki Ayda Field, dün tekrar acil servisin yolunu tuttu. Buradan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini bilgilendiren Ayda Field, sevindirici haberi de verdi.

Doktoruyla birlikte selfie yapan Ayda, “Doktorum testlerimin temiz çıktığını söyledi. Çok minnetarım” notunu ekledi.

Hastane ziyaretinde kendisine eşlik eden annesi ile de bir poz paylaşan Ayda Field, “Annem de bugün benimle doktor randevuma geldi” ifadelerini kullandı.

Ayda Field, daha sonra serum alırken pozlarını da paylaşsa da ‘gizemli hastalığı' hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARINI EKONOMİ SINIFINDA GÖTÜRÜYOR!

Ayda Field, son olarak eşi Robbie Williams ile birlikte seyahat ederken çocuklarıyla ilgili çok katı kuralları olduğunu açıklamasıyla gündeme geldi. 44 yaşındaki aktris, ne zaman ailece bir yere uçakla gidecek olsalar kendileri first class bilet alırken; çocuklarının ekonomi sınıfında oturduğunu itiraf etti.

Ayda, Robbie ile birlikte çocuklarından ayrı oturmalarının nedenini, 'first class'ın çocukların hak etmedikleri bir ayrıcalık olduğunu ve parasını kendileri ödeyene kadar orada oturamayacaklarını öğrenmelerini teşvik etmek' olarak açıkladı.

The Sunday Times'a konuşan Field; "Ne zaman uçuğa çocuklarım ekonomi sınıfında oturuyor. Uçağa binerken ben sola dönüyorum, onlar sağa dönüyor. İnsanlar benim bir pislik olduğumu düşünecekler" dedi ve ekledi:

Şımarık veletler yetiştirmek istemiyorum. Çocuklarım uçağın başka bir bölümüne geçebilecek kadar para kazanana kadar ekonomide oturmaları gerektiğini bilecekler.