Dünya Rock yıldızı, kuzeni sandığı kişinin kardeşi olduğunu öğrendi! 'Babamı anladım'

Rock yıldızı, kuzeni sandığı kişinin kardeşi olduğunu öğrendi! 'Babamı anladım'

Paylaş
Rock yıldızı, kuzeni sandığı kişinin kardeşi olduğunu öğrendi! 'Babamı anladım'

Rock grubu U2’nun solisti Bono, babasının yengesiyle gizli ilişkisi olduğunu ve kuzeni sandığı kişinin aslında kardeşi olduğunu öğrendi. 'Her zaman bir kuzenden daha fazlasıydık." diyen Bono, " Babamı daha iyi anladım" ifadelerini kullandı.

Rock grubu U2’nun solisti Bono, kuzeni sandığı kişinin, babasının yengesiyle gizli ilişkisinden dünyaya gelen kardeşi olduğunu açıkladı. Bono, "Babamın aklı hep başka bir yerdeydi. Çünkü kalbi başka bir yerdeydi. Bu gerçeği öğrenmek beni rahatlattı, babamı anlayabilmemi sağladı" dedi.

Haberin Devamı

ÖLMEDEN ÖNCE ÖĞRENDİ

İrlandalı efsanevi müzik grubu U2'nun solisti Bono (62), kuzeni sanarak büyüdüğü kişiyle kardeş olduklarını söyledi. Bu yaz verdiği bir röportajda babasının gizli ilişkisinden dünyaya gelen bir kardeşi olduğunu açıklamıştı. Ancak ipucu vermemişti. Son röportajında kardeşinin, aslında kuzeni sandığı Scott Rankin olduğunu açıkladı. Gerçek adı Paul Hewson olan Bono, 2000 yılında kanser teşhisi konulan babasının bu sırrını paylaştığını anlattı. Babasını 2001'de kaybeden Bono, annesi Iris'i ise henüz 14 yaşındayken 1974'te kaybetmişti.

'BABAMI ANLADIM'

Bono'nun kardeşi ise dayısı Jack ile evli olan yengesi Barbara'dan dünyaya gelmişti. Borsa uzmanı ola kardeşi Scott Rankin için "Her zaman bir kuzenden daha fazlasıydık. Onu ve Barbara'yı hep farklı sevdim. Babamın annemle mutsuz olduğunu biliyordum. Çocuklar böyle şeyleri hissedebiliyor. Babamın aklı hep başka bir yerdeydi. Çünkü kalbi başka bir yerdeydi. Bu gerçeği öğrenmek beni rahatlattı, babamı anlayabilmemi sağladı" dedi.

Haberin Devamı

Bono'nun dayısı 2020'de öldü. Yengesi ise halen Dublin'de yaşıyor. Barbara ve Bob, o yıllarda Katolik Kilisesi'nin baskın olması nedeniyle bu ilişkiyi saklamıştı.