Dünya Rüya gibi aşk kabusla bitti! Milyoner emlakçı köpek bakıcısı kılığına girdi

Rüya gibi aşk kabusla bitti! Milyoner emlakçı köpek bakıcısı kılığına girdi

Paylaş
Rüya gibi aşk kabusla bitti! Milyoner emlakçı köpek bakıcısı kılığına girdi

Emlak zengini iş insanı ve influencer sevgilisinin rüya gibi başlayan aşkı kâbusa döndü. Öyle ki olay, köpek kaçırmaya kadar gitti...

Posta.com.tr |  Londra'da yaşayan 45 yaşındaki milyonel emlakçı Bashar Ayoub ile 33 yaşındaki influencer Hannah Rasekh, 2017 yılında Dubai'de tanıştı. Çiftin masal gibi başlayan aşkı, bir süre sonra çekilmez bir hâl aldı. İddialara göre Ayoub, ilişikleri boyunca Hannah'ya duygusal ve psikolojik şiddet uyguladı.

Haberin Devamı

Çift ocak ayında ayrıldıktan sonra Ayoub genç kadına küfürlü mailler atmaya ve her gün 'ölmüş olmasını' dilediği ifadeler kullanmaya başladı. Ancak sonrasında Ayoub, daha da ileri gitti.

Hannah Rasekh

Temmuz ayında Hannah, İspanya'ya tatile gitti. Bunu fırsat bilen Ayoub, genç kadının Londra'daki evine gitti. Hannah'ın ailesi o sırada evdeydi. Ayoub, genç kadının ailesine köpek bakıcısı olduğunu Hannah'nın köpeği Ted'i gezdirmek için geldiğini söyledi. Köpeği alan Ayoub, bir daha geri dönmedi.

DEHŞETE DÜŞÜREN MESAJLAR

Birkaç hafta sonra ise Ayoub, Hannah'nın arabasının fotoğrafını çekerek ona yolladı ve tatile gittiği konusunda yalan söylemekle suçladı. Hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılan Ayoub, buna rağmen Hannah'yı 64 kez aradı ve küfürlü mesajlar attı. Bu mesaj arasında 'Seni parçalara ayıracağım. Tüm aileni parçalayacağım' yazıyordu. 

Haberin Devamı

Mahkemede yargılanan Ayoub, zarar verme amacıyla takip ve şiddet itirafında bulundu. Hannah'dan uzak durması şartıyla kefaletle serbest bırakıldı. Mahkeme aralık ayında devam edecek.