Dünya Saniyeler içerisinde bu hale geldi! 'Dünyanın en iyi sahtekarı'

Saniyeler içerisinde bu hale geldi! 'Dünyanın en iyi sahtekarı'

Paylaş
Saniyeler içerisinde bu hale geldi! 'Dünyanın en iyi sahtekarı'

Sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı makyajlarla adeta bambaşka bir insan olan ve videolarında kendisi değil 'gizli kızı'nın oynadığı iddia edilen Chloe Fountain, kendisini nasıl onlarca yaş gençleştirdiğinin sırlarını anlattı.

Posta.com.tr | Kanada'nın Windsor şehrinde yaşayan Chloe Fountain, sosyal medya platformu TikTok'ta 'dünyanın en iyi catfish'i (insanları kandırmak amacıyla sosyal paylaşım sitelerinde sahte profil oluşturma) olarak tanınıyor.

Haberin Devamı

Popüler internet yıldızına göre, makyajlı ve makyajsız o kadar farklı görünüyor ki, uygulamadaki bazı kişiler onun görünümünü iyileştirmek için filtreler kullandığını veya videoları düzenlediğini düşünmeye başladı.

'GİZLİ KIZI' OYNUYOR İDDİASI

Bazıları ise Chloe'nin gizli bir kızı olduğunu ve çektiği videolardaki 'sonrası' kısmında onun görüntülerini kullandığını öne sürse de bunun hiçbir gerçekliği olmadığı ortaya çıktı. Chloe'nin sosyal medyaya yüklediği videoların hepsinde 'öncesi' ve 'sonrası' da kendisi.

Chloe'nin çektiği videolar genelde başlangıçta kadının kameraya bakmasıyla başlıyor. Videonun ilk kısmında tamamen doğal halde olduğu görünen kadının, saçları dağınık, özensiz şekilde dururken kırışıklıkları da göze çarpıyor.

Haberin Devamı

Videonun ikinci kısmında ise onu tam bir makyajla gösteren başka bir klip giriyor. Teni burada çok daha pürüzsüz, dudakları daha dolgun ve saçları daha düzgün görünüyor.

Saniyeler içerisinde bu hale geldi! Sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı makyajlarla adeta bambaşka bir insan olan ve videolarında kendisi değil 'gizli kızı'nın oynadığı iddia edilen Chloe Fountain, kendisini nasıl onlarca yaş gençleştirdiğinin sırlarını anlattı.

"SANIRIM MAKYAJSIZ HALİM ÇOK ÇİRKİN"

Çektiği görüntülerde yalnızca kendisinin olduğunu söyleyen Chloe şöyle yazdı:

Bu benim. Biri makyajlı biri makyajsız halim. Sanırım makyajsız halim gerçekten çok çirkin.

ABD basınından Newsweek'e konuşan Chloe, tekrar videolarındakilerin kesinlikle kendisi olduğunu ve bugüne kadar herhangi bir sahtekarlık yapmadığını söyledi. Öte yandan Chloe, videolarında kullandığı 'öncesi' kısmı için kendisini normalden daha dağınık ve çirkin göstermeye çalıştığını da itiraf etti.

İNTERNETTE HER GÖRDÜĞÜNÜZE İNANMAYIN

Kendisine gelen yorumlara genel olarak güldüğünü söyleyen Chloe, insanların böyle büyük bir değişime inanmadıkları için onları suçlamadığını söyleyerek, "Bu kesinlikle çok büyük bir değişiklik. Bazen yalnızca görmek, inanmak için yeterli olmuyor. Özellikle internette" sözlerini kullandı.

SIRRINI AÇIKLADI

Chloe, kapatıcıyla gizlediği kırışıklıklarını tamamen ortadan kaldırmak için bant kullandığını söyledi.

Yaptığı makyaj ile ilgili konuşan Chloe şu ifadeleri kullandı:

Kırışıklıklar gölgelere neden olur, bu yüzden onları geri çekerseniz yüzünüz daha açık görünür. Makyaj ve bant büyük bir fark yaratabilir. Hatta insanlar, 'bant aldım ve gerçekten işe yarıyor' şeklinde yorum yapıyor. Sizi gerçekten geri çeken iplere sahip olanları alırsanız bütün gün etkisini hissedersiniz. Bantları kulaklarımın arkasına koydum, böylece gülümseme çizgilerimi ve cilt çizgilerimi geri çekiyor. İnsanlar bunun bir aldatmaca olduğunu düşünüyor ama ben sadece kırışıklıkları geri çekiyorum.

Haberin Devamı

Chloe, çektiği videolar yüzünden internetin en iyi sahtekarı ismini aldı.