Dünya Superman ve Batman’in evcil hayvanları başrolde!

Superman ve Batman’in evcil hayvanları başrolde!

Paylaş
Superman ve Batman’in evcil hayvanları başrolde!

Bugs Bunny, Tweety, Batman, Superman ve Harry Potter gibi ikonik karakterlerin temalarını taşıyan ürün lansmanlarıyla tüm dünyada ve Türkiye’de kutlanacak olan Warner Bros.’un 100. Yıl Dönümü için geri sayım başladı.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca fanı olan DC Comics evreni, bu kez çocuk yetişkin her yaştan kitleye hitap edecek bir animasyon filmi olan “DC Süper Evciller Takımı” ile beyaz perdeye taşınıyor!

Dünyaca ünlü DC süper kahramanlarının evcil hayvanlarının başrolde yer alacağı uzun metrajlı animasyon filminde; Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman ve Flash da hikayenin bir parçası olarak 29 Temmuz’da izleyici ile buluşacak.

Filmin vizyona girmesini takiben, Türkiye Warner Bros. Discovery tüketici ürünleri temsilcisi Lisans A.Ş. aracılığıyla Türk markaları tarafından gerçekleştirilecek olan lansmanlar ile, yeni Superman, Batman, Wonder Woman ürünlerinin yanı sıra DC Süper Evciller Takımı ürünleri de raflarda yerini alacak.

2023’te 100. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan ve çok sayıda lansmana ev sahipliği yapacak olan Warner Bros., beyaz perdede olduğu kadar, perakende de göz doldurmaya hazırlanıyor!

Haberin Devamı