Dünya Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı... İlk kez sessizliğini bozdu

Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı... İlk kez sessizliğini bozdu

Paylaş
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı... İlk kez sessizliğini bozdu

Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolar hakkında ifade vermişti. Mahkemede Trump'a ilişkisi olan Woman-1 kod adlı bir kadının daha varlığı ortaya çıkmıştı. Woman-1'in eski bir Playboy yıldızı olan Karen McDougal olduğu ortaya çıktı. Karen, davayla ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.

Posta.com.tr | Eski ABD Başkanı Donald Trump, yetişkin filmleri yıldızı Stormy Daniels'la ilişkisini gizlemek için para ödediği suçlamasıyla ilgili mahkemede ifade vermişti. Yoğun güvenlik önlemleri altında çarşamba günü mahkeme binasına gelen Trump, Manhattan Başsavcılığı tarafından kendisine yöneltilen suçlamaları dinledi. 

Haberin Devamı

16 sayfalık iddianamede Trump, 34 ayrı maddede, yetişkin filmi yıldızı Stormy Daniels’e 130 bin dolarlık “sus payı” ödemesiyle ilgili olarak seçim kampanyası yasası ihlali ve söz konusu ödeme kapsamında işyeri kayıtlarında sahtekarlık yapmakla suçlandı.

Savcılar, Trump'ın, 2016 seçimlerinin bütünlüğünü baltalamaya, adaylığını öne çıkarmak için hakkındaki olumsuz bilgileri bastırmaya yönelik yasa dışı bir komplonun parçası olduğunu savundu.

Trump, hakkındaki suçlamaların hepsini “suçsuzum” diyerek sert bir şekilde reddederken, yargıç mahkemede Trump’ı toplumsal huzursuzluğa yol açabilecek söylemlerden kaçınması konusunda da uyardı.

İddianamede Trump'ın başına bela olan yetişkin film yıldızı Daniels'ın yanı sıra woman-1 kod adıyla duyurulan ikinci bir kadın daha var. 2018 yılında gündeme gelen ve Trump'la 10 ay ilişki yaşadığını söyleyen eski Playboy modeli Karen McDougal.

Haberin Devamı

Playboy modeli McDougal, 2006 yılında ilişki yaşadığı Trump'ın kendisine cinsel ilişki karşılığında para vermeye çalıştığını söylüyordu.

DALGA GEÇTİ

Eski playboy modeli  Karen, hakkındaki iddialardan sonra ilk kez sessizliğini sosyal medyada bozdu. Colorado'daki bir kayak merkezinden fotoğrafını paylaşan Karen, "Dışarı çıktım ve Tanrı'nın ülkesinin tadını çıkardım. Umarım bir şey kaçırmamışımdır" diyerek adeta olanlarla alay etti. 

Karen'ın art arda paylaştığı fotoğrafların altına yorum yapan takipçileri, playboy yıldızını  destekleyen mesajlar paylaştı. 

Indiana'da Gary'de doğan McDougal, çocukken Michigan'a taşındı ve 20'li yaşlarda bikini model yarışmalarına katıldı. Playboy'a katılıp 1998 yılının kapak kızı oldu ve Pamela Anderson'ın ardından 1990'ların ikinci kapak kızı seçildi.

Fitness modeli olarak da pozlar veren Karen McDougal, ayrıca reklamlarda da oynadı. New Yorker dergisi, McDougal ve Donald Trump'ın 2006'da Los Angeles'taki Playboy malikanesinde tanıştığını yazdı. Eski modelin anlatımına göre, o dönem evli olan Trump'la 10 ay ilişki yaşadılar ve ayda en az beş kez görüştüler.

MELANİA TRUMP'TAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Haberin Devamı

10 yıl sonraki başkanlık seçimleri öncesinde medya kuruluşu AMI bünyesindeki bulvar gazetesi National Enquirer, Karen McDougal'ın hikayesini yayımlamayarak seçim yasalarını ihlal etti. 

Karen McDougal, 2018'de söz konusu ilişkisi için Donald Trump'ın eşi Melania'dan açık şekilde özür dilemiş, "Bana yapılmasını istemezdim" demişti.