Dünya Yazım yanlışı katili ele verdi

Yazım yanlışı katili ele verdi

Paylaş
Yazım yanlışı katili ele verdi

İngiltere’de son bir kez görüşmek için buluşmaya ikna ettiği eski sevgilisi ölü bulunan adam, yazım yanlışından yakalandı. Cinayetten müebbet hapse çarptırıldı.

İngiltere’de iki çocuk annesi Katie Kenyon (33) davasında karar açıklandı. Nisanda ölü bulunan Kenyon’ın eski sevgilisi olan Andrew Burfield (51) suçlu bulundu. Burfield, Kenyon’ı öldürmekten müebbet hapse mahkum edildi. Kaybolduktan sonra akıbeti kız kardeşinin yardımıyla çözülen Kenyon, ormanda açılan bir çukurda bulunmuştu. Mesajlaşırken imla ve yazım kurallarına dikkat ettiği bilinen Kenyon’ın telefonundan atılan mesajlar kız kardeşi Sarah Kenyon’ın dikkatini çekti. Eski sevgilisinin son zamanlarda ablasına görüşme ısrarını bilen Sarah Kenyon, polise Burfield’ın adını verdi.

Haberin Devamı

12 BALTA DARBESİ

Sarah Kenyon haklı çıktı. Katie Kenyon, eski sevgilisinin ısrarı üzerine son bir kez daha buluşmayı kabul etmişti. Ormanda yürüyüşe çıktıktan sonra bir daha Kenyon’dan haber alınamadı. Kenyon’ın cesedi ormanda yeni kazılmış bir çukurda bulundu. Ormanın yakınlarında da Burfield’ın kullandığı balta ele geçirildi. Kenyon’ın da en az 12 defa bu balta darbesiyle öldüğü belirlendi. Katil, cep telefonunu çaldığı Kenyon’ın ağzından bir süre ailesine mesaj atmaya devam etmişti. Cinayeti hiçbir zaman kabul etmeyen inşaat işçisi Burfield, kaza olduğunu savundu. En az 32 yıl boyunca demir parmaklıkların ardına çıkamayacak.