Dünya 'Zaman yolcusu' uzaylıların geleceği tarihi açıkladı

'Zaman yolcusu' uzaylıların geleceği tarihi açıkladı

Paylaş
'Zaman yolcusu' uzaylıların geleceği tarihi açıkladı

TikTok'ta 2983'ten geldiğini ve 'zaman yolcusu' olduğunu iddia eden bir kullanıcı, yeni evrenlerin ve uzaylılarla iletişime geçeceğimiz zamanı açıkladı.

Posta.com.tr | 2983 yılından olduğunu iddia eden bir TikTok kullanıcısı, kehanetleriyle şaşkına çevirdi. Gelecekten 3 önemli tarih paylaşan zaman yolcusunun videosu 17 binden fazla izledi. 2023'e kısa bir süre kala zaman yolcusunun açıkladığı olaylar şöyle:

Haberin Devamı

30 Ocak: İnsanlar dengesiz üç alternatif evren keşfedecekler.

14 Şubat: Meksika'daki 4 lise öğrencisi, Güneş'ten daha önce hiç görülmemiş bilinmeyen yetenekleri alacak!

10 Şubat: Bir UFO, beraberinde yeni bir uzaylı türü getirerek 51. Bölge'nin yakınına inecek.

Sözde zaman yolcusu ayrıca Ukrayna ile savaşın 2026'da sona ereceğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde ise başka bir zaman yolcusu, elinde Üçüncü Dünya Savaşı'nın nasıl olacağına dair görüntüler olduğunu açıklamıştı. TikTok'taki @timevoyagin adlı hesap, yeni bir savaş olacağını söyleyip hasarın çok büyük olacağını ve insanların Dünya'yı terk etmek zorunda kalacaklarını yazdı. Bunun yanı sıra 'gerçek bir zaman gezgini' olduğunu belirterek artık gelecekten fotoğraf paylaşabildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

GÖKTEN İNSANLAR DÜŞECEK

Adını Eno Alaric olarak açıklayan ve başka bir zaman gezgini olduğunu iddia eden bir TikTok kullanıcısı, yayınladığı kehanetlerle takipçilerinin merakını uyandırdı. Son olarak 2023 yılında yaşanacağını iddia ettiği olayları paylaşan gizemli kullanıcı, "18 Haziran 2023'te gökten gizemli şekilde 7 insan düşecek. Ancak bölgede uçan hiçbir cisim olmayacak" dedi ve ardından yaşanacak diğer olaylara karşı takipçilerini uyardı.