Gündem Fidyeci komşuya 29 yıl hapis

Fidyeci komşuya 29 yıl hapis

Paylaş
Fidyeci komşuya 29 yıl hapis

Fidyeci komşuya 29 yıl hapis

Adana’da 4 çocuk annesi Gülşen Tüzer (40) parasız kalınca komşusu Dürdane Akyel’in kızı Ceren’i (5) kaçırmak için sevgilisi Hilmi Köse (23) ve arkadaşı Emre Kavlak’la (23) birlikte plan yapmıştı. Plana göre Gülşen Tüzer, 28 Ağustosta komşusu Dürdane Akyel’in evine ziyarete gitmişti. Annesiyle sohbet ederken Ceren’i bir bahaneyle bakkala yollamıştı.

Haberin Devamı

OLAY SIRASINDA EVDEYDİ

Bu sırada evin önünde bekleyen suç ortakları Ceren’i kaçırmıştı. Daha sonra fidyeciler cep telefonu mesajıyla anneden 200 bin TL fidye istemişti. Fidyeciler kaçırdıkları Ceren’i ailesi seyahate gitti deyip bakıcı Nurten Karsantı’ya bırakmıştı. Aile polise başvurunca olay sırasında evde bulunan komşu Gülşen Tüzer, şüpheli bulunarak gözaltına alınmıştı.

MESAJ YAKALATTI

Gülşen Tüzer karakoldayken Ceren, bakıcıya kaçırıldığını anlatmıştı. Bunun üzerine bakıcı kadın o sırada sorguda olan Gülşen Tüzer’in telefonuna ‘bu çocuk kaçırıldığını söylüyor gelip alın’ diye mesaj atmıştı. Mesajı polis okuyunca gerçek ortaya çıkmıştı. Fidyeci komşu olayı itiraf etmişti. Olayı soruşturan savcı dün fidyecilerin 29’ar yıl hapsini istedi.

Haberin Devamı

DHA