Türkiye (Son Dakika) Dünyalar güzeli Melis kaza kurbanı oldu

Dünyalar güzeli Melis kaza kurbanı oldu

Paylaş
Dünyalar güzeli Melis kaza kurbanı oldu

İzmir’de arkadaşının kullandığı motosikletin arkasında oturan 16 yaşındaki Melis Kadriye U. yaptıkları kazada hayatını kaybetti

Motosiklet sürücüsünün 2012 yılında otomobiliyle çarptığı 2 yayadan birinin hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Burak H.(22), motosikletinin kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Yola düşen Burak H. ve arkasındaki arkadaşı Melis Kadriye U.(16) yaralandı.



İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından sürücü Burak H.’yi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Melis Kadriye U. ise İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedaviye alınan Melis Kadriye U. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, sürücü Burak H.’nin durumunun iyi olduğu bildirildi. Melis Kadriye U.’nun cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Genç kızın acı haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi. Sürücü Burak H.’nin daha önce de 2012 yılında Karabağlar ilçesi Yeşillik Caddesi’nde otomobiliyle 2 yaya çarptığı ve çaptığı yayalardan birinin kaldırıldığı hastanede öldüğü öğrenildi.

Genç sürücü Burak H.’nin tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi. Kaza sırasında Burak H.’nin ve Melis Kadriye U.’nun kask takıp takmadığı ise henüz belirlenemedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı