Dünya Dünyanın en aptal soyguncusu

Dünyanın en aptal soyguncusu

Paylaş
Dünyanın en aptal soyguncusu

Banka soyguncusu adam, o kadar yavaş hareket ediyor ve o kadar yanlış yollar izliyor ki, güvenlik kamerası görüntülerini izleyenler bunun komedi filminden bir sahne olduğunu düşünüyor

Çin'de meydana gelen bir banka soygununda soyguncunun inadı yakalanmasına neden oldu. 2 kadın memurun görev yaptığı bankaya gelen maskeli soyguncu elindeki çantadan çekici çıkararak, memurların bulunduğu alana girmek için zırhlı camı kırmaya çalıştı.

Haberin Devamı

oysa o bölüme girilen kapı kilitli değildi. Kadın memurlardan biri soyguncu camı kırmaya başladığında gidip o kapıyı kilitledi.

Soyguncu tam 3 dakika boyunca camı delmeye çalıştı, bu sırada görevli memurlar da polisi arayarak yardım istedi.

Soygunda inat eden adam yılmadı ve 3 dakikanın sonunda camda delik açarak içeri girmeye çalıştı. ilk denemede sadece başını içeri sokabilen adam tekrar çekice sarıldı ve camdaki deliği biraz daha genişletti. Hiç acele etmeyen soyguncu bölmeye girmeyi başardığında, memurlar para dolu çantayı alarak bankanın iç bölümüne kaçmıştı.

Soyguncu çekmecelerde kalan parayı ceplerine doldurmaya başladı. Paraları alan soyguncu açtığı delikten tekrar çıkmak üzereyken bankaya polisler geldi.

Haberin Devamı

Memurların ihbarından yaklaşık 4 dakika sonra bankaya gelen polisler silahlarını çekti ve içeri geri kaçmaya çalışan soyguncuyu ayağından çekerek yakaladı. Kendisini yeniden memurların görev yaptığı alana atabilen soyguncu takviye polislerin de gelmesi ile yakalandı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4870","4870","201103","4870-8.jpg");