Yaşam Dünyanın en güzel kızı seçildi

Dünyanın en güzel kızı seçildi

Paylaş
Dünyanın en güzel kızı seçildi

Aachen'da düzenlenen ve 60 farklı ülkeden genç kızın katıldığı yarışmada Miss Intercontinental 2012 Venezuela'dan Daniela Chalbaud olurken, Türk güzel Betül Ağabeyoğlu ilk 15 finalistin arasına girmesine rağmen yarışma sonunda ilk üçe giremedi

Almanya'nın Aachen kentinde düzenlenen Miss Intercontinental 2012 yarışmasını Venezuela'dan Daniela Chalbaud (21) kazandı. Yarışmada Türkiye'yi temsil eden Kölnlü Betül Ağabeyoğlu 60 genç kız arasından (17) yarışmada finale kalan 15 genç kız arasına girmeyi başarırken yarışma sonunda ilk üçe giremedi.

Yarışmanın ikinciliğini Porta Rico'dan Genesis Mariadavilo Perez (19) üçüncülüğü ise İngiltere'den katılan Laura Ashfield (25) kazandı. 720 elmasla süslü 361 bin dolarlık birincilik tacını geçen yıl Miss Intercontinental seçilen Jessica Hartmann'ın elinden devralan Daniela Chalbaud, verdiği demeçte çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Kamp süresince arkadaşlarını ve ailesini çok özlediği söyleyen Chalbaud, eve döner dönmez önce yorgunluğu üzerinden atacağını sonra ise arkadaşlarıyla bir kutlama yapacağını söyledi.

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETTİĞİ İÇİN GURURLU

Casino Aachen'da düzenlenen ve sadece seçkin konukların davet edildiği yarışmada 60 genç kız arasında ilk 15'e girmeyi başaran Betül Ağabeyoğlu ise, “Miss Turkuaz yarışmasında dereceye girerek bu yarışmaya katılmaya hak kazandım. Her ne kadar ilk üçe giremesem de burada ülkemi temsil ettiğim için çok mutluyum” dedi.

Almanya'nın tanınmış isimlerinden oluşan seçkin jüri grubunda yer alan ünlü Türk kuaför Türkay Yeğenoğlu ise birbirinden güzel 60 genç kız arasından jürinin seçim yapmasının kolay olmadığını belirterek, başarılı bir yarışma olduğunu söyledi. Yarışmada ayrıca en güzel vücutlu, en güzel gülümseyen, en şık gibi kategorilerde de çeşitli seçmeler yapıldı. Yarışmada dereceye giren genç kızlara para ödülünün yanı sıra çeşitli hediyeler de verildi.

Haberin Devamı