Yaşam Dünyanın en romantik adresleri

Dünyanın en romantik adresleri

Paylaş
Dünyanın en romantik adresleri

Gecesi bin liradan başlayan dünyadaki otelleri sizin için bir araya getirdik...

Virjin Adaları’nda rüya gibi tatil
Virjin Adaları-Karayipler masmavi deniziyle rüya gibi tatilin gerçek adresi. Rosewood oteller zincirine ait Little Dix Bay, kumsalı, spa merkezi, güzellik ve masaj kürleriyle çok özel tatil paketleri sunuyor. Gecesi bin 110 TL’den başlayan otelde iki veya üç odalı villa seçenekleri var.

İnkalar’ın kayıp şehrine gidin
İnkalar’ın kayıp şehri Machu Pichu’nın tarihi kalesine en yakın yer olan Machu Picchu Sanctuary Lodge, deniz seviyesinden 2500 metre yükseklikte. Dağ manzaralı odalarında güneşin doğuşunu seyretmek çok romantik. Özellikle arkeolojiye ve doğaya meraklı olanlar için en iyi adres olan Peru’daki bu otelin gecelik fiyatı bin TL.

Kayalar arasında keyif
Amerika-Arizona’daki L’Auberge de Sedona’nın, manzarası da, konforu da aynı derecede memnun edici. Kırmızı kayaların arasındaki L’Auberge de Sedona’nın, önünden geçen akarsu ise manzarayı bütünlüyor. Çok özel paketler sunan bu otelin gecesi bin 2 yüz TL.

Yeşile doyacaksınız
Yeşile meraklıysanız, Amerika Vermont’taki 1795’ten kalma çiftlik evi olan Twin Farm’a bayılacaksınız. 1993’te otel haline dönüştürülen yer, 300 hektar yeşil alan üzerine kurulu. Otelin gecesi bin 950 TL.

Huzurun anlamı burası
Batı Hint Adaları-Anguillia’daki Cap Juluca Otel’de, huzur kelimesi anlamını buluyor. Bembeyaz kumsalı, deniz manzaralı havuzu muhteşem. Cap Juluca’da golf sahası zenginlere spor imkanı sunuyor.

Tarihin ruhunu hissedin
Ufak lüks oteller kategorisindeki De Witte Lelie, Belçika’nın liman kenti Antwerp’te bulunuyor. 15. yüzyıldan kalma bu binada hem tarihi dokuyu hem de modernizmi yakalayacaksınız. Avrupa’nın en lüks 10 otelinden olan De Witte Lelie’de ünlü ressam Rubens’in de tabloları bulunuyor. Sadece 11 adet süit odası bulunan otelin geceliği bin TL.

Tivoli Bahçeleri’ne karşı
Danimarka’daki Nimb Hotel, Kopenhag’ın ünlü Tivoli Bahçeleri’ne bakıyor. Sunduğu konforla kaliteyi yakalayan otelde, Bang Olufsen tasarımlı elektronik aletler, cibinlikli romantik yataklar, antika eşyalar bulunuyor. Romantik dakikalar geçireceğiniz otelin gecesi bin TL.

Adanın sahipleriyle keyifli vakit geçirin
Fiji Adaları’nın en romantik köşesi olan Matangi sadece manzarasıyla bile muhteşem tatili garanti ediyor. Adanın sahipleri beş kuşak önce İskoçya’dan Fiji’ye gelmiş ve sadece Hindistan cevizi ticaretiyle uğraşıyorlar. Aile arasında tatil yapacğınız otelde 13 bungalov bulunuyor ve geceliği bin 20 TL.

1904’ten kalma şato
Fransa’daki Boyers Les Crayeres adlı otel 1904’te inşa edilmiş. Şampanyanın başkenti sayılan Reims’deki Boyers Les Crayeres, yedi hektarlık yemyeşil bir alan içerisinde bulunuyor. Fransız yemeklerinin en lezzetli tatlarını yine bu otelde bulabilirsiniz. Gecesi bin 2 yüz TL olan bu yer rüya gibi bir tatilin Fransa’daki adresi.

Ünlü Fransız şefin lezzetli oteli
Ünlü Fransız şef Alain Ducasse’a ait La Bastide de Moustiers adlı otel Fransa’nın Provence Bölgesi’nde... 11 odalı, tek süitli bu yer hem doğası hem de lezzetli yemekleriyle damak tadına düşkün tatilcilerin mekanı. Fransız şarabınızı La Bastide de Moustiers’de yudumlayacak, huzurun tadını burada çıkaracaksınız. Geceliği bin yüz 20 TL olan otelde farklı bir deneyim yaşayacaksınız!

Dalmaçya sahillerini keşfedin!
Hırvatistan, kültürüyle olduğu kadar turizmiyle de ilgi çekici bir ülke. Ortaçağ’da kültür merkezi olan Dubrovnik’te bulunan Pucic Palace, İtalyan mozaikleri, antikaları ile görülmesi gereken bir yer... 17 odalık bu otel, Dalmaçya sahillerini keşfetmek için özel yat gezileri de düzenliyor. Geceliği bin 5 yüz TL olan Pucic Palace’ın şehir merkezinde olmasıyla da ideal.

Komo gölü kıyısındaki
16. yüzyıl oteli İtalya-Komo gölü kıyısındaki Grand Hotel Villa D’Este, 16. yüzyıldan kalma malikanelerden biri. Etrafı ormanlık olan otel, yemekleri, dekorasyonu ve tarihi dokusuyla dünyanın her yerinden konuk çekiyor. Gecesi bin yüz TL olan otel ünlülerin de tercihi.

Kulübelerde kalın
Kosta Rika’nın Güneydoğu’sunda bulunan Tree House Lodge adlı otel, sadece 4 kulübeden oluşuyor. Koca bir plajı bulunan otelde bambu, sahil, ağaç evler var.

Siz zevkinize göre olanı seçiyorsunuz, onlar da sizi rahat ettiriyor. Geceliği bin 8 yüz TL. olan Tree House Lodge’daki evleri en az iki gece kiralayabiliyorsunuz.

Jet sosyete burada
Dünyanın en lüks şehirlerinden olan Monaco’daki Hotel de Paris, dünya jet sosyetesini çeken prestijli otellerden. Casino’nun hemen yanında bulunması, içerisindeki ünlü markaların butikleri otelin tercih edilme nedenlerinden sadece birkaçı. Fransız şef Alain Ducasse’ın yeri Louis XV, Cote Jardin ve Le Grill adlı üç restorana sahip bu otelin gecesi 865 TL ila 6 bin 8 yüz TL arasında.

4

Haberin Devamı