Dünya Dünyanın en şanssız kadını!

Dünyanın en şanssız kadını!

Paylaş
Dünyanın en şanssız kadını!

Yıllarca birlikte olduktan sonra 'sıkıldığı' ve 'daha fazla seks' için terk ettiği sevgilisi loto milyarderi oldu

İngiltere'de 31 yaşındaki Kerry Graves ülkenin en şanssız kadını ilan edildi. Zira, Kerry, okul yıllarından beri birlikte olduğu Matthew Breach'ten çok sıkıcı olduğu gerekçesiyle ayrıldı.

Bu ayrılıktan kısa süre sonra ise Matthew'in başına talih kuşu kondu ve 37 yaşındaki kamyon şoförü 20 milyon Euro değerindeki loto ikramiyesinin sahibi oldu.

İFLASIN EŞİĞİNDE

Çift 14 yıldır birlikteydi, ama Kerry sıkıldı ve arkadaşlarına 'daha fazla seks' istediğini söyleyerek Matthew'den ayrıldı. Şimdi iflasın eşiğinde bir internet kafenin sahibi olan Travis Mains-Marten ve bebekleri Blake ile yoksul bir hayat yaşıyor.

Kerry'nin gidişiyle çok acı çeken Matthew ise hayatından memnun. Şu sıralar hobisinin uyumak olduğunu söylüyor ve parasını nasıl değerlendireceğini düşünüyor. Ayrıca kendisine yeni bir sevgili de arıyor.

"EN ŞANSSIZ KADIN"

İkilinin ortak arkadaşlarından biri, "Kerry ülkedeki en şanssız kadın olmalı. Bütün zor zamanları boyunca Matthew ile birlikteydi ve bu bazı yıpranmalara neden oldu. Ama onu terk ettikten sonra Matthew zengin oldu" derken, Matthew'nun annesi Sandra, "Bu kötü bir durum, çünkü o çok tatlı bir kızdı ve onu gerçekten sevmiştik" diyor.

Kerry, ikramiyeyi kazandıktan sonra bir tebrik mesajğ göndermiş. Matthew, "Hala konuşuyoruz. Muhtelemen şimdi kafasını duvarlara vuruyordur, ama bilmiyorum" diye konuştu. Matthew ayrıca kazandığı parayla ailesine ve arkadaşlarına yardım edeceğini söyledi.

Haberin Devamı