Magazin Dünyanın en seksi erkeği ama kokuyor

Dünyanın en seksi erkeği ama kokuyor

Paylaş
Dünyanın en seksi erkeği ama kokuyor

En çok kazanan oyunculardan biri haline gelen İngiliz aktör “seksilikte” Johnny Depp'i bile solladı. Ancak “çok kötü kokan” Pattinson, “Vajinalardan nefret ederim. Alerjim var” şeklindeki sözleriyle de dikkat çekmişti

İlk kez Harry Potter serisinde oynadığı “Cedric Diggory” rolüyle dünya çapında üne kavuşan Robert Pattinson, sinema dünyasının tartışmasız en çok konuşulan aktörü. “Twilight” (Alacakaranlık) serisinde canlandırdığı Edward Cullen karakteri; her genç kızın hayalindeki yakışıklı, romantik, korumacı ve seksi erkeğin mükemmel bir örneği. Hatta Edward Cullen’ın hayranlarının Robert Pattinson’dan daha fazla olduğu bile söylenebilir.

Haberin Devamı

ZİRVEYE YERLEŞTİ

Tamadıyla Robert Thomas Pattinson, 13 Mayıs 1986’da İngiltere’nin başkenti Londra’da, modellik ajansında çalışan bir annenin ve klasik otomobil ithalatı yapan bir babanın 3 çocuğundan biri olarak doğdu. 12 yaşında modellik yapmaya başlayan yıldız, oyunculukla lise yıllarında tanıştı. Birkaç televizyon dizisinde yer aldıktan sonra, 2005 yılında “Harry Potter and the Goblet of Fire” (Harry Potter ve Ateş Kadehi) filminde oynadığı “Cedric Diggory” rolüyle uluslararası alanda ilk kez dikkatleri üzerine çekti.

Bu rolüyle İngiliz The Times Gazetesi tarafından “Geleceğin Yıldızı” seçildi. Ancak Pattinson’ın kaderi 21 Kasım 2008’de gösterime giren “Twilight” (Alacakaranlık) serisinin ilk filmiyle değişti. Tüm dünyada milyonlarca insan, Stephenie Meyer’ın çok satan kitabının beyazperde uyarlamasında Edward Cullen karakterini canlandıran genç aktörü konuşmaya başladı. Yıldızı giderek yükselen Pattinson, 2009 MTV Sinema Ödülleri’nde Twilight’taki performansıyla “En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu” “En İyi Öpüşme Sahnesi” ve “En İyi Dövüş Sahnesi” dallarında ödül aldı. Robert Pattinson daha önce de birçok kez çeşitli sıralamalarda bir numara olarak gösterildi.

Haberin Devamı

Amerikan People Dergisi, Pattinson’ı 2008 ve 2009 yıllarında üst üste “Yaşayan En Seksi Erkek” seçti. Vanity Fair Dergisi de 2009 yılında ünlü yıldızı, “Dünyanın En Yakışıklı Erkeği” seçti. Bu sene hemGQ hemde Glamour dergileri tarafından “En İyi Giyinen Erkek” seçilen Pattinson aynı zamada Hollywood’un en çok kazanan aktörleri arasında. 2009 yılında Vanity Fair tarafından “2009’un en çok kazanan Hollywood yıldızları” arasında gösterilen oyuncu 20 milyon doları aşkın servetiyle, İngiliz The Sunday Times Gazetesi tarafından hazırlanan İngiltere’nin Genç Milyonerleri” listesine girmeyi başardı.

Times Dergisi tarafından 2010’un en etkili isimlerinden biri olarak belirlenen Pattinson’ı, Forbes Dergisi “Dünyanın En Güçlü 50’nci Ünlüsü” seçti. Aşk hayatı da büyükmerak konusu olan Pattinson’ın uzun süredir, Twilight’taki rol arkadaşı Kirsten Stewart’la birlikte olduğu konuşuluyor. Pattinson geçtiğimiz şubat Details Dergisi’nde yer alan “Vajinalardan nefret ederim. Alerjim var” sözleriyle de hayranlarını bir kez daha şaşırttı. Aktörün bu sözleri üzerine, birlikte olduğu iddia edilen Stewart’ın ne düşündüğü merak konusu.

Haberin Devamı

'ÇOK FAZLA YIKANMIYORUM'

Bu kadar ünlü olmasına rağmen oldukça içine kapanık biri olduğunu her fırsatta dile getiren Robert Pattinson ilginç bir şekilde çok fazla yıkanmadığını söyleyecek kadar da açık sözlü. Ünlü oyuncu Amerikan televizyonunda yayınlanan bir programda saçlarını fazla yıkamadığını hem sunucuyu hem de seyircileri büyük bir şaşkınlığa uğratmıştı. Twillight setinde çalışan ekibin de 'çok kötü koktuğunu' söylediği Pattinson bu iddialara cevaben 'Hijyene fazla önem vermiyorum' demişti.

Nevra Gömdeniz/ HT Gazete