Yaşam Dünyanın en şişman kadını evlenmek için zayıflayacak

Dünyanın en şişman kadını evlenmek için zayıflayacak

Paylaş
Dünyanın en şişman kadını evlenmek için zayıflayacak

Dünyanın en şişman kadını unvanının sahibi 343 kilogram ağırlığındaki ABD'li Charity Pierce, kendisinden 16 yaş küçük nişanlısıyla evlenirken gelinlik giymek istediği için zayıflama kararı aldı

22 yaşındaki sevgilisi Tony Saur’la kovboy temalı bir düğünle evlenmek istediğini söyleyen Pierce, İngiliz Sun gazetesine yaptığı açıklamada “Kalp krizi ya da felç geçirip uykumda ölmekten korkuyorum. Tek istediğim 90 kiloya düşüp nişanlımla evlenmek. Gerçekten büyük hayallerim yok, tek istediğim normal bir hayat” dedi.

Nişanlısı Tony’nin abisi Jimmy’den 18 yaşında bir kızı olan Pierce, kızı Charly ve nişanlısı Tony sayesinde günlük kalori tüketimini 10 binden bin 200’e düşürmeyi başardığını belirtirken “Yatağa bağlı yaşamak dünyanın en korkunç şeyi. Neyse ki kızım ve sevgilim beni sevdikleri için beni temizliyor ve benim için yemek pişiriyor” dedi.

'ONU KİLOSUNA RAĞMEN SEVİYORUM'

Abisinden bir çocuk sahibi olmasına rağmen Charity Pierce ile ilk kez 2011 yılında tanıştığını söyleyen Tony Saur “Onun kilosunu önemsemiyorum. İlk tanıştığımızda çok daha zayıftı. Her gün dört kez seks yapardık. Kilosu sadece onu yatalak hale getirdiği zaman sorun olmaya başladı. Ama yine de onu çok seviyorum. Ona üç kez evlenme teklif ettim ve çok güzel bir gelin olacağına inanıyorum” dedi.

Nişanlısının erken ölmesinden çok korktuğunu söyleyen Saur “Elbette onun ölmesinden korkuyorum. Ancak ona sağlıklı yemekler pişiriyorum. Kilo vermesi için elimden geleni yapıyorum” dedi.

Doktorlar büyük hayati tehlikesi bulunan Pierce’in mide kelepçesi taktırabilmesi için en az 130 kilo vermesi gerektiğini söylüyor.

Haberin Devamı