Dünya Dünyanın her yerinde aranıyor

Dünyanın her yerinde aranıyor

Paylaş
Dünyanın her yerinde aranıyor

Kanada'da yaşayan ve Amerika'da kaçak çalışan sevgilisiyle buluşmak için 6 ay önce otomobiliyle yola çıkan Hatice Çorbacıoğlu uluslararası polis tarafından her yerde aranıyor

SEVGİLİSİNE GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Haberin Devamı

Ailesi Denizlili olan Hatice Çorbacıoğlu (33), Kanada’nın Toronto kentinde yaşıyor ve bir lastik firmasında çalışıyordu. Hatice Çorbacıoğlu, ailesine “Sevgilim Rıza’nın yanına gidiyorum” dedi. Türk kadın, Amerika New York’ta kaçak çalışan Rıza Kosa ile buluşmak için 13 Haziran’da otomobiliyle yola çıktı ve ortadan kayboldu.

Hatice Çorbacıoğlu’ndan 2 ay haber alamayan ve sevgilisine gitmediğini öğrenen baba Yusuf Çorbacıoğlu (55,) kızının izini sürmek için önce Kanada’ya sonra da Amerika New York’a giderek polise kayıp başvurusunda bulundu.

2.5 AY SONRA OTOMOBİLİ BULUNDU

Hatice Çorbacıoğlu’nun otomobili kaybolduktan 2.5 ay sonra New York’taki Kennedy Havaalanı yakınlarında terk edilmiş halde bulundu. Ancak başka hiçbir iz yoktu. Denizli’ye dönen baba Yusuf Çorbacıoğlu şöyle dedi: “Başvurmadığım yer kalmadı. Hatice, Interpol (uluslararası polis) tarafından tüm dünyada aranıyor.

Haberin Devamı

Eylülde New York’taki Türk Festivali’ne katılan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’ndan yardım istedim. Yardımcı olacaklarına söz verdiler. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Ne olur bana yardım etsinler.”

Ramazan ÇETİN/DHA