Magazin 'Dünyayı götürmüş'

'Dünyayı götürmüş'

Paylaş
'Dünyayı götürmüş'

Şarkıcı Haluk Levent'le ilgili iddialar iyice karmaşık bir haldı

Sanatçı Haluk Levent ve birlikte çalıştığı arkadaşları hakkında, Antalya’nın Kaş ilçesinde bir dairenin tapusunu bedel ödemeden devraldıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Haberin Devamı

Kaş’ta yaşayan Halis Şahan, Cumhuriyet Savcılığına başvurarak, sanatçı Haluk Levent ile çalıştığı 7 kişinin "bedel ödemeden ve silah tehdidiyle kendisine ait dairenin tapusunu devraldıklarını" iddia etti.

Şahan, suç duyurusu dilekçesinde, 2007’de Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine konser vermek için Kaş’a gelen Levent ve menajeri ile birlikte çalıştığı arkadaşlarının, ilçe merkezindeki dairesini satın almak için bağlantı kurduklarını, 100 bin TL’ye anlaştıklarını ancak bu bedelin ödenmemesi üzerine satıştan vazgeçtiğini belirtti.

Tapu devrini yapmaması üzerine Haluk Levent ile birlikte çalışan Aziz Çetin, Fahrettin Ayata ve Alaeddin Ayata’nın tabancayla ölüm tehdidinde bulunarak kendini Kaş Tapu Müdürlüğüne götürdüğünü iddia eden Şahan, tehditle ve Haluk Levent’in isteği üzerine tapuyu Alper Çelik’e devrettiğini öne sürdü.

Haberin Devamı

Kendisine tapu devri bedelinin sanatçı Haluk Levent tarafından ödeneceğinin söylendiğini ancak dairesinin parasını alamadığını bildiren Şahan, Levent ve birlikte hareket ettiği 7 kişi hakkında "dolandırıcılık" ve "tehdit" iddialarıyla suç duyusunda bulundu. Savcılığın suç duyurusuna ilişkin incelemeyi sürdürdüğü öğrenildi.

Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde kız arkadaşıyla birlikte İstanbul Taksim'de bir otelin önünde görüntülenmişti.

AA