Türkiye (Son Dakika) 'Dur' diyen polisi vurdu

'Dur' diyen polisi vurdu

Paylaş
'Dur' diyen polisi vurdu

Ankara'da, şüphe üzerine durdurulmak istenen otomobilden açılan ateş sonucu bir polis memuru yaralandı

Altındağ ilçesi Atmaca Sokak’ta uygulama yapan "Yunus" ekipleri, bir aracı durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheliler, tabancayla birkaç el ateş ederek kaçtı.

Haberin Devamı

Bu sırada, elinden yaralanan bir polis memuru, arkadaşları tarafından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Uzayan Sokak’ta şüpheli otomobili terk edilmiş bulan polis, zanlıların peşine düştü. Bölgeyi ablukaya alan çok sayıda polis, zanlıların kaçma ihtimali bulunan evlerin bahçelerinde ve apartmanlarda arama yaptı. Bu sırada polis, zanlıların Samsun karayolu istikametine kaçtığı ihbarını aldı. Polis ekipleri, bölgedeki bir akaryakıt istasyonunda şüphelilerden birini yakaladı. Kaçan diğer 3 zanlı ise uzun süren kovalama sonucunda yakalandı.

Gözaltına alınan 4 zanlı, Seğmenler Polis Karakolu’na götürüldü. Zanlılardan 3’ünün Şahan T, Musa Y. ve Kayhan A. olduğu, kadın şüphelinin kimliğinin henüz tespit edilemediği belirtildi.

Haberin Devamı

Çevrede arama yapmaya devam eden polis, olayda kullanılan tabancayı bir sokakta buldu. Zanlıların kullandığı otomobilin ise çalıntı olduğu belirlendi.

Olayda yaralanan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

AA