Gündem Durağın üstüne uçtu!

Durağın üstüne uçtu!

Paylaş
Durağın üstüne uçtu!

Aşırı hızla ilerlediği öne sürülen otomobil kaldırıma çarptıktan sonra havalanarak otobüs durağına uçtu

Maltepe sahilyolunda aşırı hızla ilerlediği öne sürülen otomobil kaldırıma çarptıktan sonra havalanarak otobüs durağına uçtu. Caddenin savaş alanına döndüğü kazada durakta otobüs bekleyen 3 kişiden 2'si yaralandı. Çarpmanın etkisiyle otomobil yan yatarken durağı parçaladı. Çevredeki vatandaşlar şaşkın gözlerle otobüs durağına baktı.

Haberin Devamı

Maltepe Sahilyolu Turgut Özal Bulvarı üzerinde dün 16.30 sıralarında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti:

Bostancı istikametinden Kartal'a seyreden içinde 3 kişinin bulunduğu Hakan Yazar yönetimindeki otomobil kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü hızla kaldırıma çarptıktan sonra havalanarak sahil yolu üzerinde bulunan otobüs durağına daldı.

DURAKTA PANİK YAŞANDI

Bu sırada durakta otobüs bekleyen Esra Gürz (24) isimli kadın otomobilin altında kaldı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.Yolun hemen karşısında bulunan özel bir hastaneden gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan Esra Gürz’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Özel Sema Hastanesi’ne kaldırdı. Gürz’ün leğen kemiğinin kırıldığı öğrenilirken yanında bulunan arkadaşı Yeşim Akgöl (22) hafif şekilde yaralandı.

Haberin Devamı

ARAÇTAKİLER ŞOKA GİRDİ

Kazada spor araç içinde bulunan sürücü Hakan Yazar, Serkan Yılmaz ve Tuğba Zerey kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza sonrası uzun süre kaldırımda oturan araçtakiler olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı. Zerey arkadaşları tarafından teselli edilmeye çalışırken, araçta bulunan diğer kazazede Serkan Yılmaz görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5182","5182","201104","5182-8.jpg");

Öte yandan, olayı gören bir görgü şahidi aracın çok hızlı olduğunu belirterek, “Otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Duraktakilerden biri kaçamayarak yaralandı’’ dedi. Bir diğer görgü şahidi ise, yaralı vatandaşın kaza sonucu belinin kırılmış olabileceğini söyleyerek, ‘’Araç kaldırıma çarptıktan sonra havalanarak durağın üzerine düştü. Araçta 3, durakta 4 kişi vardı. Bir kişi aracın altında sürüklendi. Onun durumu ağırdı’’ diye konuştu.

Otobüs durağını kullanılamaz hale getiren otomobil, polis ekipleri tarafından olay yerine çağrılan çekici tarafından kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Hakan Yazar ve arkadaşları ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Haberin Devamı

Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL - DHA